Interesuje się oczywiście Michaelem i jego osobowością jak większość tutaj ;) A nieraz próbuje sił w tańcu styl MJ. Od 2 lat zajmuje się Beatbox'em - sztuką rytmicznego naśladowania perkusji i innych dzwieków za pomocą narządów mowy. Usłyszycie o mnie w programie Mam Talent III gdzie wybieram się na Castingi
Witam
Witam
Witam. Nazywam się Kamil pochodzę z Dolnegośląska mam 15 lat(prawie) ;p
Interesuje się oczywiście Michaelem i jego osobowością jak większość tutaj ;) A nieraz próbuje sił w tańcu styl MJ. Od 2 lat zajmuje się Beatbox'em - sztuką rytmicznego naśladowania perkusji i innych dzwieków za pomocą narządów mowy. Usłyszycie o mnie w programie Mam Talent III gdzie wybieram się na Castingi
Pozdrawiam ~!
- Mrkariinka
- Michael-J-Forever
Witamy w naszych skromnych progach
Wybierasz sie do MT, to świetnie, bo zobaczysz Agnieszkę Chylińską moją wokalistke numer 2 ( zaraz po Michaelu ). Życzę powodzenia na castingu i wspaniałej zabawy na forum 
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
- Mrkariinka
- DirtyDiana13