Jest ktoś z Elbląga?
Nie w Gdańsku. Przeczytaj wcześniejszą stronę tego tematu. Mój post był odpowiedzią na zaproszenie do Gdańskadoriseq pisze:W Elblągu?Detox pisze:Jakby było coś tak ściśle zoorganizowane jak MJwisko to jak najbardziej. Ale tu już potrzeba profesjonalnego podejscia organizacyjnegonie rozśmieszaj mnie prosze

To może się wybierzemy wszyscy do Bydgoszczy za dwa tygodnie?!Detox pisze:Nie w Gdańsku. Przeczytaj wcześniejszą stronę tego tematu. Mój post był odpowiedzią na zaproszenie do Gdańskadoriseq pisze:W Elblągu?Detox pisze:Jakby było coś tak ściśle zoorganizowane jak MJwisko to jak najbardziej. Ale tu już potrzeba profesjonalnego podejscia organizacyjnegonie rozśmieszaj mnie prosze

Taaa. Osobie której organizator pozwolił przyjść ma 17 lat a nie 14   Poza tym nie wiem czy bym się dobrze czuł w towarzystwie samych fanów powyżej 18. I jeszcze Bydgoszcz jest nieco za daleko.. Ja odpadam. Wolałbym 10 razy Gdańsk
 Poza tym nie wiem czy bym się dobrze czuł w towarzystwie samych fanów powyżej 18. I jeszcze Bydgoszcz jest nieco za daleko.. Ja odpadam. Wolałbym 10 razy Gdańsk   Chyba najlepszym posunieciem będzie zaproszenie Erwin'a i całej ekipy następnym razem do Gdańska
 Chyba najlepszym posunieciem będzie zaproszenie Erwin'a i całej ekipy następnym razem do Gdańska  

Poza tym nie wiem czy bym się dobrze czuł w towarzystwie samych fanów powyżej 18. I jeszcze Bydgoszcz jest nieco za daleko.. Ja odpadam. Wolałbym 10 razy Gdańsk
 Poza tym nie wiem czy bym się dobrze czuł w towarzystwie samych fanów powyżej 18. I jeszcze Bydgoszcz jest nieco za daleko.. Ja odpadam. Wolałbym 10 razy Gdańsk   Chyba najlepszym posunieciem będzie zaproszenie Erwin'a i całej ekipy następnym razem do Gdańska
 Chyba najlepszym posunieciem będzie zaproszenie Erwin'a i całej ekipy następnym razem do Gdańska  
Przepraszam że wchodzę z butami w nie swój wątek ale z Poznania miała jechać z nami fanka do Bydgoszczy która ma 14 lat i organizator wyraźił na to zgodę.Dla chcącego nic trudnego. 

) i znalazłem tylko ,że jakaś dziewczyna miała 17 lat i organizotor pozwolił jej przyjechać. Ale ja mimo wszystko na Bydgoszcz odpadam.. Gdyby to było takie spotkanie jak w Łodzi to bym poleciał odrazu ale średnio mi pasuje siedzieć w jakimś klubie gdzie są może 2 osoby w moim wieku. Bardziej by mi pasowało luźne spotkanie z różnymi konkursami , zabawami , oglądaniem filmów ,perfomance'ami tak jak jest w Łodzi
) i znalazłem tylko ,że jakaś dziewczyna miała 17 lat i organizotor pozwolił jej przyjechać. Ale ja mimo wszystko na Bydgoszcz odpadam.. Gdyby to było takie spotkanie jak w Łodzi to bym poleciał odrazu ale średnio mi pasuje siedzieć w jakimś klubie gdzie są może 2 osoby w moim wieku. Bardziej by mi pasowało luźne spotkanie z różnymi konkursami , zabawami , oglądaniem filmów ,perfomance'ami tak jak jest w Łodzi  
No taak.. do Bydgoszczy kawałek jest...ja jeszcze niepełnoletnia i też ciężko by było...najpierw  bym musiała wcześniej uprzedzić  rodziców  a nie tak hop siu i jadę ;/ Np. jeżeli chodzi i MJowisko w Łodzi to mam już ugadane i tylko zależy od Doris jak to będzie ;P
Co do tego Gdańska to fakt, blisko jest a z pociągiem to nie majątek ;)
Rozumiem ,że ty Detox jesteś za?? ;D
No Dorisek..to jak?? Ty również się piszesz?? ;> ;D
Cieplej by się zrobiło i ruszamy ;D

Co do tego Gdańska to fakt, blisko jest a z pociągiem to nie majątek ;)
Rozumiem ,że ty Detox jesteś za?? ;D
No Dorisek..to jak?? Ty również się piszesz?? ;> ;D
Cieplej by się zrobiło i ruszamy ;D

" Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" ~ Mały Książe

Poza tym trochę daleko... A Gdańsk jest bliziutko
 Poza tym trochę daleko... A Gdańsk jest bliziutko  

;D
  ;D