Chętni do programu w rytmach MJ (okolice Lublina)

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Kalyani

Chętni do programu w rytmach MJ (okolice Lublina)

Post autor: Kalyani »

Witam. Potrzebuje chętnych osób do współpracy przy organizacji programu z muzyką MJ, o MJ i dla MJ. Chodzi o śpiew taniec czy inne cuda. Jest to program zupełnie amatorski i przede wszystkim charytatywny, ale od czegoś trzeba zacząć. Gdyby był ktoś zainteresowany to zapraszam. Występ planowany jest na 30 maja w miejscowości Łęczna (30 km od Lublina) w plenerze. Jeżeli na forum są osoby z Lublina czy okolic, chciałyby pośpiewać i potańczyć Majkela, stworzyć coś (mam nadzieje) wyjątkowego, a przede wszystkim są dyspozycyjne na próby w Łęcznej to piszcie, dzwońcie. Najważniejsze dla mnie są chęci, zaangażowanie i pasja, z umiejętnościami sobie poradzimy. Serdecznie zapraszam. Więcej info pod nr 669 984 703. Pozdrawiam.
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

trochę za wcześnie napisałeś, ja na dzień dzisiejszy się zgłaszam ale w ciągu 2 miesięcy wszystko może się zmienić
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

ja tez się zgłaszam jak narazie, na taniec. Mozna np. "The Drill" zrobić :D
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
ODPOWIEDZ