Spotkania fanów w Szczecinie
No kochani dzis był atak na radia
Słuchajcie Radia Eski 11.03,12.03.maja wspomniec o Nas nie obiecała mi pani zadnej rewelacji ,ale zawsze cos
no a Złote Przeboje to poprostu max,kobitki podkrecone szefa nie było wraca we wtorek i Nasz plakat mu nakleja na jego drzwi
.odchodzi z radia jedna kobieta wiec stwierdziły ze na Naszej imprezie zrobia jej impreze pozegnalna
,a w piatek w Gazecie Wyborczej w dodatku Co jest grane bedzie info imprezy
tylko musze emaila puscic dzienikarce rozmawiałam dzisiaj z Nia osobiscie!!!Co moge wam jeszcze napisac????damy czadu buziaki

impreza będzie mega
damy czadu
spróbujemy przekazać to co MJ zawsze przekazywał
a sesja zdjęciowa hmmmm
na przykład wygląda tak
WHO IS IT

ZAPRASZAMY
12.03.2010 CLUB 77 MOONWALK NIGHT
damy czadu
spróbujemy przekazać to co MJ zawsze przekazywał
a sesja zdjęciowa hmmmm
na przykład wygląda tak
WHO IS IT

ZAPRASZAMY
12.03.2010 CLUB 77 MOONWALK NIGHT

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
wpadłam dziś do na wasz wątek przypadkiem i w pierwszej kolejności muszę Wam serdecznie pogratulować - zapału, pomysłowości i tego co robicie :)Oglądałam filmik i jestem pod wrażeniem.
My też lecimy z naszym MJ Cracow dance team - ćwiczymy i występujemy tu i tam....Mam więc pytanie techniczne czy tańczyliście cały układ do Beat it ? czy tylko elmenty z refrenu ? Pytam bo my też przygotowujemy Beat it tylko że chcemy zatańczyć do całej pisoenki i prócz kroków na refrenie będzie też cała reszta, czyli trochę gry aktorskiej, trochę walki gangów na noże itp :)
Pozdrawiam i róbcie dalej to tak super jak robicie ! :)
I wogóle świetni jesteście :*
My też lecimy z naszym MJ Cracow dance team - ćwiczymy i występujemy tu i tam....Mam więc pytanie techniczne czy tańczyliście cały układ do Beat it ? czy tylko elmenty z refrenu ? Pytam bo my też przygotowujemy Beat it tylko że chcemy zatańczyć do całej pisoenki i prócz kroków na refrenie będzie też cała reszta, czyli trochę gry aktorskiej, trochę walki gangów na noże itp :)
Pozdrawiam i róbcie dalej to tak super jak robicie ! :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
moni pisze:czy tańczyliście cały układ do Beat it ?
tak tańczymy cały układ Beat It
mam nadzieję, że po 12.03.10 będziemy mieć nagrany film z tego co robimy
moni pisze:Pozdrawiam i róbcie dalej to tak super jak robicie ! :)

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Witam Was juz po wszystkim
K_asia mysle ze wszystko sie udało?jest mi ciezko oceniac za innych!mi sie podobało i zabawa była zaj....!!ludzie na parkiecie szaleli do rana
Olica a my sie wogole poznałysmy?bo troszke zalatana byłam
heheheh sory jak moja przemowa była przerywana wina mikrofonu
wspolne odspiewanie HTW to było cos.Dziekuje wam Wszystkim kochani jestesmy najlepsi
Drill i reszta brak słow.Czekamy na filmiki
buzka
Olica a my sie wogole poznałysmy?bo troszke zalatana byłam
Drill i reszta brak słow.Czekamy na filmiki 
- wojowniczka_światła