Prince i inni artyści na koncercie w hołdzie MJ

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
kaem

Prince i inni artyści na koncercie w hołdzie MJ

Post autor: kaem »

To na razie wiadomość niepotwierdzona, więc należy ją traktować jak plotkE i może się na tym skończyć. Ale...
Prince podobno wystąpi na koncercie "Michael Jackson Tribute" w Londynie, 8 czerwca 2010 r. na stadionie Wembley. Koncert ma być nagrywany przez 12 kamer HD.
Ekipę zbiera Jermaine Jackson i jak na razie mówi się o następujących postaciach: Prince, Justin Timberlake, Janet Jackson z Jackson 5, Ne-Yo, Usher, Shakira, Whitney Houston, Santana.
Prince i Michael w latach 80 i 90 prowadzili między sobą coś na kształt zimnej wojny. Nawet w ostatniej dekadzie zdarzało im się publicznie dawać sobie po nosie. Po śmierci Michaela Prince długo milczał, ale w październiku wykonał piosenki z repertuaru Jackson 5 (czego nie robił nigdy wcześniej): Dancing Machine, I Want You Back i Shake Your Body. W jednym z wywiadów również mówił ciepło o swoim stosunku do Michaela. Więcej tu<<. Zatem wszystko jest możliwe...

źródło
Ostatnio zmieniony pn, 08 mar 2010, 23:30 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Talitha

Post autor: Talitha »

...
Ostatnio zmieniony czw, 02 wrz 2010, 11:26 przez Talitha, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

kaem pisze:"Michael Jackson Tribute" w Londynie, 8 czerwca 2010 r.
Nie wiem czy to prawda, ale na jedym forum poinformowano mnie że tribute w Londynie dowołany :wtf:
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Jak dla mnie, to trzeba czekać na potwierdzenie kogoś z rodziny Jackson'ów, że ten koncert faktycznie się odbędzie. Jak wspomniał kaem to narazie plotka.
Próbowałam znaleźć coś na ten temat, ale nic ciekawego nie znalazłam ;/
Pozostaje nam czekać na info ze strony organizatorów tego koncertu.
Oby się odbył... :nerwy:

Gusia_19 Czy chodzi właśnie o ten 8 czerwca? Bo podobno był planowany jakiś na 25.06, który faktycznie został odwołany.
Obrazek
Awatar użytkownika
blackvarnish

Post autor: blackvarnish »

Wiem, że to plotka i nie ma się co ekscytować. ALE :happy: :happy:
Gdyby to się okazało prawdą, to jeszcze bardziej chciałabym tam pojechać, naprawdę. Fantastycznie, że Prince (jak i inni wielcy artyści) się na to piszą. Na początku myślałam, że to pewnie będą gwiazdy typu Rihanna itp. Super! :D
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
Awatar użytkownika
billiejean89

Gusia_19 pisze: ale to teraz ma być 8 czerwca?
tak, 8 czerwca.
Weszłam na stronę stadionu Wembley mając nadzieję , że może tam znajdę jakieś info. W wyszukiwarkę wpisałam "Michael Jackson" ale pokazuje mi się jakiś błąd :surrender: Niech ktoś spróbuje u siebie bo u nie wiem czemu ale u mnie nie działa ;/ http://www.wembleystadium.com/default.aspx
Obrazek
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Taaaak...
Jermaine jest bardzo rzetelnym człowiekiem i takim niezawodnym. A mój bilet na Tribute w Wiedniu leży sobie spokojnie na półce i jest tego niezbitym dowodem
:surrender:
Też miała być Whitney, ba Lionel, U2, Madonna (!) etc.
Poczekamy, zobaczymy.
Ja temu panu juz po prostu nie ufam, no bo ileż można. Też słyszłam o tym, że koncert na Wembley został odwołany i nikt tego jak na razie nie zdementował, a tu już sensacje się pojawiają, że Prince się w to angażuje.
Wszystko jest tak klarowne i jasne jak ich oficjalna strona...
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Więcej można przeczytać jeszcze tu:
http://muzyka.interia.pl/raport/michael ... na,1449329
moon_song

Post autor: moon_song »

Wg zrodla w pierwszym poscie koncert mialby sie odbyc na Wembley Arena. Jednak oni nie potwierdzaja niczego i sugeruja skontaktowac sie ze stadionem. Maja wiele zapytan w zwiazku z koncertem i wszystkich odsylaja do Wembley Stadium. Natomiast w kalendarzu imprez Stadionu na 2010 zaden koncert w czerwcu nie figuruje. Czekam zatem na ich odpowiedz. Wyslalam wczoraj maila na adres do kontaktow z prasa bo zadnego innego na ich stronie nie znalazlam. Jesli ktos by mial czas na szukanie innego adresu to prosze znalezisko przeslac mi an PW, wtedy wysle mail jeszcze raz pod byc moze bardziej wlasciwy adrss.
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Ja uważam, że chęci to oni może i mają dobre. Wiadomo, że o zyski tu idzie ale nie wątpie, że w pewnym zakresie chcą coś przedsięwziąć z dobrego serca. Nie mam aż tak złego zdania o rodzinie Jacksonów żeby im zarzucać wyłącznie pazerność.
Osobiście się nie nastawiam zbytnio na ten koncert. Lepiej nie wierzyć i się miło rozczarować niż mieć nadzieję i później płakać, że nic z tego nie wyszło. Jak się wezmą w garść to koncert może być całkiem całkiem.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJulia

Post autor: MJulia »

Ma ktoś może jakieś info czy ten cały tribute sie w ogole odbedzie?
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

MJulia pisze:Ma ktoś może jakieś info czy ten cały tribute sie w ogole odbedzie?
Jak na razie cichosza. Koleżanka napisała e-mail do Wembley ale nie dostała jeszcze odpowiedzi, prawda moon_song?:-)
Ja zalogowałam się na jakiejś angielskiej stronie z biletami i dodałam się do subskrypcji i jeśli ruszy sprzedaż to dostane e-mail z taka informacją i napisze na forum ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Na tych stronach
http://www.getmein.com/rock-and-pop/mic ... ckets.html
http://www.viewlondon.co.uk/tickets/mic ... -3086.html
podają, że bilety będa dostępne wkrótce.
8 marca Jermaine podał do wiadomości publicznej swoje plany zorganizowania Tribute dla Michaela i wszystkie tabloidy się o tym rozpisywały w tym dniu, a portale sprzedające bilety zapodały informację o możliwości kupienia biletów w najbliższej przyszłości.
I od 8 marca cichosza...
Pan Muhammad Abdul-Aziz coś szykuje, ale z jakim skutkiem zobaczymy niedługo. I jeszcze zmienił nazwę imprezy z Tribute In Memory of Michael Jackson na Tribute by Jermaine i wiecej informacji jak chcecie uzyskać o tym przedsięwzięciu znajdziecie właśnie pod taka nazwą.
Obrazek
moon_song

Post autor: moon_song »

billiejean89 pisze:prawda moon_song?Smile
Na Wembley pisalam, ale nie odpowiedzieli. Probowalam sie tez dodzwonic w piatek, ale odbierala tylko automatyczna sekretarka :-/

-> temat posprzątany 29 marca 2010.
mav.
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
ODPOWIEDZ