Pozdrawiam!
Witajcie!
Witajcie!
Mam na imię Nikola i jak wy cenię Michaela. W końcu odważyłam się napisać na tym forum. Bałam się, że nie zaakceptujecie mnie. W końcu fani 'po śmierci' nie są na większości forach mile widziani, ale pomyślałam 'W końcu to fani Michaela Jacksona! To wspaniali ludzie! :) ' Mam 13 lat [w sierpniu 14] i oprócz Michaela lubię słuchać zespołu Queen, Eltona Johna... Interesuję się zwierzętami. Nawet mam jednego kotka o imieniu Princess Michaelle I
Od kilku miesięcy czytam wasze forum i jestem pod wrażeniem waszej wiedzy o MJ i kolekcji, które tutaj pokazaliście.
Mam nadzieję, że będę się tutaj dobrze czuć i nie skreślicie mnie już na początku...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony czw, 25 lut 2010, 14:29 przez Nikaa.96, łącznie zmieniany 1 raz.
zawsze dajemy szanse
. Goraco witam na forum :)
rozgość się na pokładzie
rozgość się na pokładzie
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Witam Cię cieplutko ;)
jesteś chyba moim sobowtórem, gdyż tak samo jak Ty uwielbiam zespół Queen i też kocham zwierzątka
I na przyszłość nie obawiaj się, że Cię skreślmy. Baw się dobrze na forum i jeśli jesteś pośmiertną fanką MJ'a to nic nie szkodzi :) ważne, że w ogóle Go doceniałaś :)
Pozdrawiam
jesteś chyba moim sobowtórem, gdyż tak samo jak Ty uwielbiam zespół Queen i też kocham zwierzątka
I na przyszłość nie obawiaj się, że Cię skreślmy. Baw się dobrze na forum i jeśli jesteś pośmiertną fanką MJ'a to nic nie szkodzi :) ważne, że w ogóle Go doceniałaś :)
Pozdrawiam

I'm starting with the man in the mirror!
Nie przejmuj się tym, że pokochałaś Michaela po śmierci, to nic złego. Wiele jest takich osób na świecie. Naprawdę bardzo sie cieszę,że do nas dołączyłaś. Witam w gronie fanów Michaela Jacksona. Pozdrawiam.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
- DirtyDiana13
- DooDoo Forever