jak dla mnie 4 z maleńkim plusikiem, ogólnie podobało mi się, z tym że trochę chaotyczne i do końca nie dopracowane ruchy, nie wiem ile czasu to ćwiczyłeś, ale jest troche niedociągnięć, myślę, że jeszcze trochę mógłbyś pocwiczyć nad tym układem- nad dokładnością szczególnie bo takie to trochę rozbiegane było, tak jak byś chciał pokazać dużo w krótkim czasie i przez to wyszło ze nie dokończyłeś jednego ruchu a już przechodziłeś w kolejny, taka moja opinia skromna
ale nie było źle, ćwicz dalej coś z Ciebie będzie
Czy myśmy się przypadkiem nie spotkali na Castingu Polsatu ? Hehe NOT BAD NOTA BAD :D AT ALL :D Podobało mi się naprawdę ;). Tylko jedna mała dygresja Chłopie kapelusz!!!! Pominę to , że nie czarny ale czemu nie rzuciłeś go na koniec ? W ten sposób zakopałeś moja ocenę Bardzo doba oceniam na Dobra :P ;) ale masz potencjał Brachu Pozdrawiam ;)
A tak pozatym to faktycznie czasem twoje ruchy kiedy przechodziłeś z danej pozy w inną było jakby chaotyczne.Czyli jako całość oceniam na cztery z plusem ale jeśli o mjowo-podobne ruchy i pozy to normalnie wymiatasz.Masz charyzmę
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Ja mam jedną, bardzo drobną uwagę. Przy " Bille Jean " biodra idą w górę przy wyższym dźwięku perkusji. Przy początkach mojego tańca ten błąd bardzo mnie irytował w moim wykonaniu, jest to chyba bardziej zasadnicze, ale dla mnie ważne.