Moj MJstyle

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
mistrz34

Moj MJstyle

Post autor: mistrz34 »

Oto moje Billie Jean:

http://www.youtube.com/watch?v=M2cCOKRS ... re=channel

Proszę o ocenę! :) :mj:
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

haha bd pierwsza ;P

jak dla mnie 4 z maleńkim plusikiem, ogólnie podobało mi się, z tym że trochę chaotyczne i do końca nie dopracowane ruchy, nie wiem ile czasu to ćwiczyłeś, ale jest troche niedociągnięć, myślę, że jeszcze trochę mógłbyś pocwiczyć nad tym układem- nad dokładnością szczególnie bo takie to trochę rozbiegane było, tak jak byś chciał pokazać dużo w krótkim czasie i przez to wyszło ze nie dokończyłeś jednego ruchu a już przechodziłeś w kolejny, taka moja opinia skromna ;-)
ale nie było źle, ćwicz dalej coś z Ciebie będzie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Czy myśmy się przypadkiem nie spotkali na Castingu Polsatu ? Hehe NOT BAD NOTA BAD :D AT ALL :D Podobało mi się naprawdę ;). Tylko jedna mała dygresja Chłopie kapelusz!!!! Pominę to , że nie czarny ale czemu nie rzuciłeś go na koniec ? W ten sposób zakopałeś moja ocenę Bardzo doba oceniam na Dobra :P ;) ale masz potencjał Brachu Pozdrawiam ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Xicor

Post autor: Xicor »

no pierwsza klasa bardzo mi się podobało ! ;) lipną widownie miałeś dziewczyny nawet przy moonwalku nie piszczały :( ale ogólnie rewelacja!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Dlaczego nie było cekinów? :surrender:

A tak pozatym to faktycznie czasem twoje ruchy kiedy przechodziłeś z danej pozy w inną było jakby chaotyczne.Czyli jako całość oceniam na cztery z plusem ale jeśli o mjowo-podobne ruchy i pozy to normalnie wymiatasz.Masz charyzmę :lal:
Obrazek

Post autor: fanka_14 »

Super, bardzo mi się podobał twój występ :mj:
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

2 pierwsze komentarze jak najbardziej trafne.. widać parę niedociągnięć ale masz potencjał jeśli już bawisz się w naśladownictwo podpicuj każdy ruch,
tańcz dokładnie, nie chaotycznie. Różnica między tancerzem a naśladowcą polega na tym że tancerz czuje muzykę i potrafi skomponować z nią każdy ruch. Ale do "tancerz"-a(Michała) Ci jeszcze brakuje.
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
pawel1991-1992

Post autor: pawel1991-1992 »

Ja mam jedną, bardzo drobną uwagę. Przy " Bille Jean " biodra idą w górę przy wyższym dźwięku perkusji. Przy początkach mojego tańca ten błąd bardzo mnie irytował w moim wykonaniu, jest to chyba bardziej zasadnicze, ale dla mnie ważne.
Michael Jackson is THE BEST
Klaudyna

Post autor: Klaudyna »

Nie no rewelka;)Jesteś niesamowity!
,,Kłamstwa mogą wygrać sprint, ale to prawda wygrywa cały maraton''~ Michael Jackson
ODPOWIEDZ