Fanfic czyli niezłe harleqiny o Michaelu

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
@neta

Fanfic czyli niezłe harleqiny o Michaelu

Post autor: @neta »

Serfując po sieci natrafiłam na dość ciekawy zbiór opowiadań w formie bloga.Temat jest oczywiście fikcją literacką ale myślę że nam dziewczyny
( sorry panowie :wariat: ) nieźle pobudza wyobraźnię.Sama dawno temu snułam sobie takie fantazje.Zajrzyjcie jeśli macie ochotę na tą zupełnie oryginalną odskocznie...a może kogoś natchnie i... ;-)

http://jacksonfanfic.blog.onet.pl/Rozdz ... 96682231,n
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Tak się składa, że to mój blog ;)
Miło, że zareklamowałaś, hahaha
Nie zamierzałam się w sumie tym chwalic :smiech:
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

nie mam zbytnio czasu czytać w całości, więc tylko przewertowałam po kilka zdań z całości, i nooo, te kawałki które przemaglowałam podobały mi się, muszę przeczytać całość, wtedy mogę wystawić opinię, ale jak na razie to super, na prawdę świetnie piszesz. Coś tu dodam jeszcze jak przeczytam całość ;-)
EDIT: Dobra dobiłam do 4 rozdziału i powiem tak, część osób uważa mnie za matkę sex cenzury na forum, a moje niektóre wypowiedzi porównują do wypowiedzi Palikota machającego gumowym "narzędziem".I teraz pewnie te osoby poczują się zawiedzione bo...jestem pod ogromnym wrażeniem, na prawdę. Super napisane,podoba mi się :) idę czytać dalej ;-)
EDIT2: Kurcze, napisane jak prawdziwy romans, ale bez zadnych perwersji, delikatnie pobudzający wyobraźnię..dziewczyno szacun i to wielki japrosic
Ostatnio zmieniony wt, 09 lut 2010, 21:08 przez viva201, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
Michaelka111

Booże, tak mi głupio ;)
Wiecie, to chyba dla zabicia czasu. Chciałam na początku poprawic tymi opowiadaniami humory znajomych fanek.
Potem nakłoniono mnie na bloga.
Jestem w szoku, szczerze powiedziawszy, że ktoś wstawił to na MJ PT.
Cóż. Pozostaje mi życzyc miłego czytania. ;-)
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

ojaa.. skąd ja znam to opowiadanie? ;D
szacun dla Agi! uwielbiam ;*
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Ej Michaelko111 mnie się podobało.Zastanawiałam się czy zapytać autora o zgodę na linka ale skoro jest to dostępne ogólnie w necie ...;-) Bardzo się cieszę że również tu jesteś.Uważam że masz zdolności literackie.Ja podejrzewałam że autorka jest nieletnia ale to dlatego że historie są napisane w sposób czysty niewinny a jednak wciągający.Pasuje to Michaela bo on też tak siebie prywatnie przedstawiał ;-) .Na scenie co innego o czym świadczył link
http://www.youtube.com/watch?v=6xml_yiQsMw

Miło poczytać coś takiego w wylewającym się wszędzie wyuzdaniu i taniej miłości.
Mam pytanie czy te linki na dole to też są do Twoich notatek czy do innych blogów w tym temacie?
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Michaelka111

Pod wszyskim moim, jest oddzielna tabelka na inne blogi o tej samej tematyce.
www.be-not-always.blog.onet.pl <--- jeszcze zapraszam tutaj :)
ODPOWIEDZ