Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Chciałem przeprowadzic mały wywiadzik na temat operatorów komórkowych . Mam zamiar zmienic operatora przez 4 lata używałem idee(obecnie orange) I doszłem do wniosku że mi sie nie opłaca. Promocje np w erze albo w plusie sa dla mnie bardziej ciekawsze. Co Wy o tym sądzicie napiszcie z jakiego operatora korzystacie i gdzie według Was sa najlepsze promocje ( pytam bo na stronach www pisze róznie , cięzko jest sie połapac a w praktyce moze byc inaczej najlepiej więc spytac osoby które to używają i sa z tego zadowolone ) , acha i dodam iż interesują mnie tylko opcje na karte Bo nie mam zamiaru pakowac sie w umowy na obonament .Pozdrawiam .
Ja mam Ere, ale na abonament. W sumie jestem zadowolona - mam fajny telefon i duzo nie place. Nie polecam Heyah... to cale uaktywnianie roamingu i funkcji mms byla zbyt pogmatwane, ale malo placisz, polecam Era Tak tak (po doladowaniu konta drugie tyle dostajesz gratis )
maartynka pisze:Nie polecam Heyah... to cale uaktywnianie roamingu i funkcji mms byla zbyt pogmatwane
A ja wręcz przeciwnie. Polecam Heyah gdyż nie dość, że mają świetne ceny to na dodatek oferują masę promocji. A co do mms-ów jak i innych funkcji to ustawia się je bardzo łatwo. Wchodzisz na stronę www.heyah.pl Tam uaktywniasz opcję MMS i wysyłasz plik konfiguracyjny na Twój telefon i... to wszystko . Nie musisz bawić się w ręczne konfiguracje telefonu. Jak dla mnie HEYAH jest super i tego operatora Ci polecam
Ja podobnie jak Ty tancerzu przez parę lat korzystałam z ideii,na samym początku faktycznie była innowacyjna ale z biegiem lat niestety się zchrzaniła.Nie wspomnę o tym co dzieje się teraz kiedy nazywa się Orange.Aktualnie jestem w sieci plus gsm i jestem bardzo zadowolona.Mają dużo fajnych promocji.NP.Ostatnio był to wolny nr.czyli wybierasz sobie osobę do której mogłeś przez dwa miesiące rozmawiać za darmo o dowolnej porze dnia czy nocy.Wcześniej też chyba coś takiego było jednak tyczyło się tylko w weekendy.Ogólnie kiedy byłam w ideii o rozmowach nie było mowy a teraz praktycznie tylko rozmawiam i tak drastycznie tego nie odczuwam.No i aktywacja tej usługi kosztowała tylko 5 zł.Myślę że teraz znów będzie jakaś fajna promocja dlatego zostanę w tej sieci.W Heyah gubiłam zasięg a era była dla mnie za droga czy coś takiego w każdym bądz razie byłam w niej najkrócej po zakupieniu startera nawet nie doładowałam konta.Telefony też są w plusie okej choć ja kupiłam tel.w sklepie bez simlocka.
W Plusie jestem od początku, czyli od maja 2002. Najpierw był to telefon na kartę, a obecnie od ponad roku abonament. Bardzo jestem zadowolona z tej sieci i jej usług. Jak narazie nie myślałam o zmianie na inną.
Wcale tak nie uważam. Jeżdżę do pracy przez Pomiechówek, gdzie są tereny wojskowe. Moja koleżanka z którą jeździmy ma Erę i traci tam zasięg. Ja nie mam żadnych problemów z zasięgiem.
Kiedyś byłam w plusie i byłam bardzo zadowolona.
Teraz jestem w Orange i też jestem zadowolona:]
W Erze jeszcze nie byłam...
Ale nie lubię bramki Ery.
Za to najfajniejszą bramką jest Miasto Plusa. Jak dla mnie...
Chociaż Pomarańczowa też nie jest zła /bo też jest książka telefoniczna i nie musze pamiętać numerów/.
maartynka pisze:Nie polecam Heyah... to cale uaktywnianie roamingu i funkcji mms byla zbyt pogmatwane
A ja wręcz przeciwnie. Polecam Heyah gdyż nie dość, że mają świetne ceny to na dodatek oferują masę promocji. A co do mms-ów jak i innych funkcji to ustawia się je bardzo łatwo. Wchodzisz na stronę www.heyah.pl Tam uaktywniasz opcję MMS i wysyłasz plik konfiguracyjny na Twój telefon i... to wszystko . Nie musisz bawić się w ręczne konfiguracje telefonu. Jak dla mnie HEYAH jest super i tego operatora Ci polecam
no nie wiem ... jak bylam w tym roku we Wloszech ( a roaming mialam juz uaktywniony ) nie moglam dodzwnic sie do wlasnej matki
inni do mnie dzwonili ale moglam tylko PISC SMS do znajomych bedacych ze mna na koloniach.... oczywiscie nie za mala cene
aa Plus jest fajny, mialam go przez 3 miesiace na karte, fajne promocje i nie jest drogo, ale dostalam pod choinke Siemensa M65 w promocji swiatecznej Ery i musialam zmienic siec
tancerz pisze:Wybrałem TAK TAK-a dobrze zrobiłem? Heheh to sie okaze Pozdrawiam i dziękuje za pomoc w wyborze
A ja w ogole nie wiem skąd te wątpliwości:> hehe. Przeciez Twoja dziewczyna od ladnych paru lat ma Tak Tak-a a gdzie ja tam i Ty nieprawdaż?:] Jesteśmy zlapani w tą samą "sieć":]
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....