Operator komórkowy / opcja na kartę

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
tancerz

Operator komórkowy / opcja na kartę

Post autor: tancerz »

Chciałem przeprowadzic mały wywiadzik na temat operatorów komórkowych . Mam zamiar zmienic operatora przez 4 lata używałem idee(obecnie orange) I doszłem do wniosku że mi sie nie opłaca. Promocje np w erze albo w plusie sa dla mnie bardziej ciekawsze. Co Wy o tym sądzicie napiszcie z jakiego operatora korzystacie i gdzie według Was sa najlepsze promocje ( pytam bo na stronach www pisze róznie , cięzko jest sie połapac a w praktyce moze byc inaczej najlepiej więc spytac osoby które to używają i sa z tego zadowolone ;-) ) , acha i dodam iż interesują mnie tylko opcje na karte ;-) Bo nie mam zamiaru pakowac sie w umowy na obonament .Pozdrawiam ;-).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

Ja mam Ere, ale na abonament. W sumie jestem zadowolona - mam fajny telefon i duzo nie place. Nie polecam Heyah... to cale uaktywnianie roamingu i funkcji mms byla zbyt pogmatwane, ale malo placisz, polecam Era Tak tak (po doladowaniu konta drugie tyle dostajesz gratis ;-) )
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

maartynka pisze:Nie polecam Heyah... to cale uaktywnianie roamingu i funkcji mms byla zbyt pogmatwane
A ja wręcz przeciwnie. Polecam Heyah gdyż nie dość, że mają świetne ceny to na dodatek oferują masę promocji. A co do mms-ów jak i innych funkcji to ustawia się je bardzo łatwo. Wchodzisz na stronę www.heyah.pl Tam uaktywniasz opcję MMS i wysyłasz plik konfiguracyjny na Twój telefon i... to wszystko :-) . Nie musisz bawić się w ręczne konfiguracje telefonu. Jak dla mnie HEYAH jest super i tego operatora Ci polecam ;-)
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja podobnie jak Ty tancerzu przez parę lat korzystałam z ideii,na samym początku faktycznie była innowacyjna ale z biegiem lat niestety się zchrzaniła.Nie wspomnę o tym co dzieje się teraz kiedy nazywa się Orange.Aktualnie jestem w sieci plus gsm i jestem bardzo zadowolona.Mają dużo fajnych promocji.NP.Ostatnio był to wolny nr.czyli wybierasz sobie osobę do której mogłeś przez dwa miesiące rozmawiać za darmo o dowolnej porze dnia czy nocy.Wcześniej też chyba coś takiego było jednak tyczyło się tylko w weekendy.Ogólnie kiedy byłam w ideii o rozmowach nie było mowy a teraz praktycznie tylko rozmawiam i tak drastycznie tego nie odczuwam.No i aktywacja tej usługi kosztowała tylko 5 zł.Myślę że teraz znów będzie jakaś fajna promocja dlatego zostanę w tej sieci.W Heyah gubiłam zasięg a era była dla mnie za droga czy coś takiego w każdym bądz razie byłam w niej najkrócej po zakupieniu startera nawet nie doładowałam konta.Telefony też są w plusie okej choć ja kupiłam tel.w sklepie bez simlocka.
Obrazek

Post autor: Yana »

W Plusie jestem od początku, czyli od maja 2002. Najpierw był to telefon na kartę, a obecnie od ponad roku abonament. Bardzo jestem zadowolona z tej sieci i jej usług. Jak narazie nie myślałam o zmianie na inną.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Ja mam w Plusie na abonament. Czy jestem zadowolony? W Plusie jest mały zasięg.
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Witold pisze: W Plusie jest mały zasięg.
Wcale tak nie uważam. Jeżdżę do pracy przez Pomiechówek, gdzie są tereny wojskowe. Moja koleżanka z którą jeździmy ma Erę i traci tam zasięg. Ja nie mam żadnych problemów z zasięgiem.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Kiedyś byłam w plusie i byłam bardzo zadowolona.
Teraz jestem w Orange i też jestem zadowolona:]

W Erze jeszcze nie byłam...

Ale nie lubię bramki Ery.
Za to najfajniejszą bramką jest Miasto Plusa. Jak dla mnie...
Chociaż Pomarańczowa też nie jest zła /bo też jest książka telefoniczna i nie musze pamiętać numerów/.

A Plus mi zawsze działał /w sensie zasiągu/.
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

mrpiter pisze:
maartynka pisze:Nie polecam Heyah... to cale uaktywnianie roamingu i funkcji mms byla zbyt pogmatwane
A ja wręcz przeciwnie. Polecam Heyah gdyż nie dość, że mają świetne ceny to na dodatek oferują masę promocji. A co do mms-ów jak i innych funkcji to ustawia się je bardzo łatwo. Wchodzisz na stronę www.heyah.pl Tam uaktywniasz opcję MMS i wysyłasz plik konfiguracyjny na Twój telefon i... to wszystko :-) . Nie musisz bawić się w ręczne konfiguracje telefonu. Jak dla mnie HEYAH jest super i tego operatora Ci polecam ;-)
no nie wiem ... jak bylam w tym roku we Wloszech ( a roaming mialam juz uaktywniony ) nie moglam dodzwnic sie do wlasnej matki :wariat:
inni do mnie dzwonili ale moglam tylko PISC SMS do znajomych bedacych ze mna na koloniach.... :-/ oczywiscie nie za mala cene :-/

aa Plus jest fajny, mialam go przez 3 miesiace na karte, fajne promocje i nie jest drogo, ale dostalam pod choinke Siemensa M65 w promocji swiatecznej Ery i musialam zmienic siec
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Wybrałem TAK TAK-a ;-) :nerwy: dobrze zrobiłem? Heheh to sie okaze Pozdrawiam i dziękuje za pomoc w wyborze ;-)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

tancerz pisze:Wybrałem TAK TAK-a ;-) :nerwy: dobrze zrobiłem? Heheh to sie okaze Pozdrawiam i dziękuje za pomoc w wyborze ;-)
A ja w ogole nie wiem skąd te wątpliwości:> hehe. Przeciez Twoja dziewczyna od ladnych paru lat ma Tak Tak-a a gdzie ja tam i Ty nieprawdaż?:] Jesteśmy zlapani w tą samą "sieć":]
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
ODPOWIEDZ