Nigdy nie widzialam jeszcze "Making Of Thriller"! To co zobaczylam w tym (powyzej wspomianym) fragmencie przyprawilo mnie o szeroki usmiech na twarzy
 Ola Ray taka powazna, z takim lekko zawstydzonym usmiechem, starala sie sluchac Johna Landisa a Mike szalal po parkiecie
 Ola Ray taka powazna, z takim lekko zawstydzonym usmiechem, starala sie sluchac Johna Landisa a Mike szalal po parkiecie   w swojej rozowej bluzeczce z Myszka Miki
 w swojej rozowej bluzeczce z Myszka Miki   
 Ile on mial lat? 25? Dzieciak! Normalnie taki kochany, beztroski dzieciak
 Zupelnie nieczuly na wdzieki Oli
 Zupelnie nieczuly na wdzieki Oli   No ale to jak tanczyl z grupa uklad do "dance makabre", to juz pelna powaga i profesjonalizm. Mike mnie wciska mocno w fotel!!! Kiedys jeszcze widzialam fragment jak Landis rozwalal cos na glowie Mike (albo na odwrot) czy tez zabawne laskotanie stopy Mike przez Landisa
 No ale to jak tanczyl z grupa uklad do "dance makabre", to juz pelna powaga i profesjonalizm. Mike mnie wciska mocno w fotel!!! Kiedys jeszcze widzialam fragment jak Landis rozwalal cos na glowie Mike (albo na odwrot) czy tez zabawne laskotanie stopy Mike przez Landisa  
 A moze ktos z Was jest szczesciarzem (kto zna do bolu ten material) i zechcialby opowiedziec (zdradzic) co sie tam jeszcze dzieje za kulisami Thrillera?

Z przyjemnoscia kupilabym sobie to video w oryginalnym wydaniu na DVD
 Gdyby tylko ta pozycja pojawla sie na polskim rynku.....eh.....tak tylko sobie glosno marze
 Gdyby tylko ta pozycja pojawla sie na polskim rynku.....eh.....tak tylko sobie glosno marze  

) MJ'a. Mnie by sie nogi uginaly w kolanach....
 ) MJ'a. Mnie by sie nogi uginaly w kolanach....