Witam wszystkich
-
Claudinho
Witam wszystkich
Siemanko Wam wszystkim
Postanowilem,ze przyłącze sie do tej "rodziny" gdyż bardzo lubie i szanuje Michaela Jacksona...bez względu na to co robi i co o nim mowią czy piszą...Od zawsze podziwiałem jego tworczosc i żywołowosc jaką okazuje na scenie..jest jednym z niewielu artystów ktorych uwielbiam słuchac na żywo...niczego nowego nie odkryje mowiąc,ze jest jednym z najwiekszych ludzi na świecie
Pozdrawiam i mam nadzieje,ze milo spedzimy razem czas 
Re: Witam wszystkich
Z kolegą miałem już okazję porozmawiać via GG ;]
Mail z aktywacją musiał więc dojść!
Witam i życzę miłego postowania :)
Mail z aktywacją musiał więc dojść!
Witam i życzę miłego postowania :)
- wojtek_p-ce
Witam Cię Claudinho ja też mam nadzieje że miło ten czas spedzimy. Pozdro dla Ciebie. 

dochodzą zawsze szybko, ale scpecjalnie od razu nie aktywuję aby ktoś zanim zacznie pisać znalazł czas na poczytanie - np. regulaminuPank pisze:Mail z aktywacją musiał więc dojść!
Witam również serdecznie w tym dziwnym świecie
...
-
Claudinho
nie daj się źle nastawić na wstępieClaudinho pisze:A juz nie jest??whoisit1 pisze:witajmam nadzieje ,że bedzie ci tutaj dobrze tak jak mi kiedys było tu dobrze .miłego klikania
koledze whoisit1 chyba wadzą ostrzeżenia jak kula u nogi :\
powiem tak - jak ktoś ma kulturalne, życzliwe i nie kłótliwe podejście do życia i ludzi to bedzie mu miło, pod warunkiem jeszcze, że lubi Michaela (a przynajmniej nie nienawidzi go, bo upierdliwi fani Eminema mówiący, że zniszczy Michaela itp. też się zdarzali
Witam raz jeszcze, baw się dobrze i nie nastawiaj się negatywnie!
...
-
Claudinho