Cześć :)
- Maruderkis
Cześć :)
Hej wszystkim! Już trochę tutaj jestem dni na forum, ale postanowiłem się przedstawić. Jestem Marcin :) Jestem ze Stargardu Szczecińskiego (40km od Szczecina). Mam dopiero 15 lat :) Fanem jestem od... Dokładnie nie pamiętam, ale już jakiś czas :) Jestem gitarzystą od kilku lat. Interesuję się językami obcymi. Lubię czytać książki. Uprawiam turystykę kwalifikowaną (PTTK). :) Jestem też wolontariuszem w Szlachetnej Paczce i wolontariuszem w Banku Żywności (Stargard Szczeciński).
Mam sporo marzeń, a jedno z nich to: chciałbym strasznie nauczyć się tańca (MJ style). Niestety ale nie wiem od czego mam zacząć ;( Nauczyłem się już księżycowego chodu, który cały czas ćwiczę. Oglądam mnóstwo filmików, teledysków Michaela i nic. Będę dalej próbował. Proszę o wskazówki (prywatna wiadomość), jeżeli ktoś mógłby jakieś dać :)
Motto: "Na zegarze są wskazówki, ale nie ma na nim wskazówek, jak postępować w życiu".
Mam sporo marzeń, a jedno z nich to: chciałbym strasznie nauczyć się tańca (MJ style). Niestety ale nie wiem od czego mam zacząć ;( Nauczyłem się już księżycowego chodu, który cały czas ćwiczę. Oglądam mnóstwo filmików, teledysków Michaela i nic. Będę dalej próbował. Proszę o wskazówki (prywatna wiadomość), jeżeli ktoś mógłby jakieś dać :)
Motto: "Na zegarze są wskazówki, ale nie ma na nim wskazówek, jak postępować w życiu".
- insomniaof
Witam na forum. Jeśli chodzi o taniec to myślę, że to marzenie większości fanów
Wiele filmików jest na YT. Ludzie opisują tam dokładnie jak trzeba wykonywać każdy krok. Myślę jednak, że najlepiej jest się uczyć z teledysków. Pamiętaj musisz czuć...
Miłej zabawy na forum 
Wiele filmików jest na YT. Ludzie opisują tam dokładnie jak trzeba wykonywać każdy krok. Myślę jednak, że najlepiej jest się uczyć z teledysków. Pamiętaj musisz czuć...
Miłej zabawy na forum ''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
- DooDoo Forever
- M.J | Kubaa
- Maruderkis
- Maruderkis
- DirtyDiana13
No niezła autoprezentacja
A motto sam wymyśliłeś?
Oczywiście witam na forum:)
EDIT:
Pozdrawiam:)
Oczywiście witam na forum:)
EDIT:
Mądre słowa. A teraz nabrały nowego znaczenia. Trzymaj się ich w życiu;)Maruderkis pisze:Babcia mi te słowa powiedziała :)
Pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniony czw, 14 sty 2010, 20:14 przez Sybirra, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maruderkis