Michael Jackson's -This Is It Night 5-02-2010 TORUŃ
- girlfriend
- damian1985
AfterParty po "Michael Jackson's - This Is It Night&quo
Widzę, że Erwin przedstawił już temat afterparty po "Michael Jackson's - This Is It Night"   Moi drodzy sprawa wygląda następująco, mamy dwie opcje:
  Moi drodzy sprawa wygląda następująco, mamy dwie opcje:
- afterparty cała sala dla nas bez możliwości potańczenia z uwagi na brak miejsca do tańca
- afterparty dwie całe sale dla nas z uwzględnioną salą do tańca
Różnica polega na tym, że w przypadku opcji nr 1 salę dostajemy bezpłatnie, natomiast przy opcji nr 2 trzeba będzie niestety zapłacić 10 zł za osobę przy wejściu - w cenie zawierają się dwie sale w tym sala dancefloor , miejsca siedzące i leżące (tak tak - leżące, wzrok Was nie myli)
 , miejsca siedzące i leżące (tak tak - leżące, wzrok Was nie myli)    I być może uda mi się jeszcze coś załatwić - jakieś gratisy bądź zniżki w barze na poszczególny asortyment. Przynajmniej 24 h przed planowanym afterem muszę powiadomić managera lokalu którą z opcji wybieramy. Tę decyzję moi drodzy pozostawiam Wam - niech zadecyduje większość
 I być może uda mi się jeszcze coś załatwić - jakieś gratisy bądź zniżki w barze na poszczególny asortyment. Przynajmniej 24 h przed planowanym afterem muszę powiadomić managera lokalu którą z opcji wybieramy. Tę decyzję moi drodzy pozostawiam Wam - niech zadecyduje większość  

Moi drodzy sprawa wygląda następująco, mamy dwie opcje:
  Moi drodzy sprawa wygląda następująco, mamy dwie opcje:- afterparty cała sala dla nas bez możliwości potańczenia z uwagi na brak miejsca do tańca
- afterparty dwie całe sale dla nas z uwzględnioną salą do tańca
Różnica polega na tym, że w przypadku opcji nr 1 salę dostajemy bezpłatnie, natomiast przy opcji nr 2 trzeba będzie niestety zapłacić 10 zł za osobę przy wejściu - w cenie zawierają się dwie sale w tym sala dancefloor
 , miejsca siedzące i leżące (tak tak - leżące, wzrok Was nie myli)
 , miejsca siedzące i leżące (tak tak - leżące, wzrok Was nie myli)    I być może uda mi się jeszcze coś załatwić - jakieś gratisy bądź zniżki w barze na poszczególny asortyment. Przynajmniej 24 h przed planowanym afterem muszę powiadomić managera lokalu którą z opcji wybieramy. Tę decyzję moi drodzy pozostawiam Wam - niech zadecyduje większość
 I być może uda mi się jeszcze coś załatwić - jakieś gratisy bądź zniżki w barze na poszczególny asortyment. Przynajmniej 24 h przed planowanym afterem muszę powiadomić managera lokalu którą z opcji wybieramy. Tę decyzję moi drodzy pozostawiam Wam - niech zadecyduje większość  
- billiejean89
Re: AfterParty po "Michael Jackson's - This Is It Night
Jak dla mnie lepsza jest opcja z salą do tańczenia. W sumie 10 zł to nie majątek :)damian1985 pisze: Tę decyzję moi drodzy pozostawiam Wam - niech zadecyduje większość

U la la, to będzie weekend!!   

Jeśli będzie nas nie za dużo, to chyba wtedy w mniejszej sali da radę potańczyć :) Ale oczywiście, 10zł to nie majątek, więc w zależności od liczby chętnych, duża czy mała, dla mnie bez różnicy
P.S.damian1985 czy możesz zdradzić o jaki zaprzyjaźniony lokal chodzi? będzie łatwiej się zadeklarować

Jeśli będzie nas nie za dużo, to chyba wtedy w mniejszej sali da radę potańczyć :) Ale oczywiście, 10zł to nie majątek, więc w zależności od liczby chętnych, duża czy mała, dla mnie bez różnicy

P.S.damian1985 czy możesz zdradzić o jaki zaprzyjaźniony lokal chodzi? będzie łatwiej się zadeklarować

I Need You
God I Need You
I Love You So Much...

God I Need You
I Love You So Much...
- girlfriend
- skrzynia58
- damian1985
Lokal na after
Zgadza się, lokal o którym mowa to Kafefajka. Sala do tańczenia powstanie specjalnie dla nas, jeśli oczywiście zdeklarujemy chęć zrobienia afteru z wcześniej wspomnianej już opcji nr 2. Na sali siedząco-leżącej będą miejsca, żeby sobie "odsapnąć" i posiedzieć a na sali, w której normalnie znajdują się stoliki i krzesła powstanie dancefloor - naturalnie znajdujące się tam meble (krzesła, stoliki) zostaną specjalnie dla nas usunięte by stworzyć nam warunki do zabawy  

- kubawalter
- girlfriend
- damian1985
no to mam problem. Obiecałam siostrze, że ją przytargam a tu od 18 lat Nie ma sensu jechać w pojedynkę 550 km.
Hmmm nie dałoby rady, żeby wkręcić 17-stkę pod czujnym okiem opiekuńczej starszej (nie mylić z odpowiedzialną, przy MJ`u to wykluczone) siostrzyczki??? Jak już mam jechać taki kawał, to kurtka na Wacie, chcę kogoś ze sobą przytargać 

Czy ktoś z Torunia mógłby się zorientować za noclegami i napisać w wątku, gdzie można w tej sprawie dzwonić i rezerwować. Jak się zapewne domyślacie nie chodzi o Hiltona

Hmmm nie dałoby rady, żeby wkręcić 17-stkę pod czujnym okiem opiekuńczej starszej (nie mylić z odpowiedzialną, przy MJ`u to wykluczone) siostrzyczki??? Jak już mam jechać taki kawał, to kurtka na Wacie, chcę kogoś ze sobą przytargać

Czy ktoś z Torunia mógłby się zorientować za noclegami i napisać w wątku, gdzie można w tej sprawie dzwonić i rezerwować. Jak się zapewne domyślacie nie chodzi o Hiltona

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!

P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
- damian1985
Powiedzmy, że możemy zrobić wyjątek dla jednej "siedemnastki" i wkręcić ją na imprezę - ale tylko pod czujnym okiem starszej siostry :) A w kwestii noclegów:
http://www.hostelorange.pl/trn/pl/index.htm

- kubawalter
Ale żeś sobie wymyślił...potwierdzenie złożenia wnioskudamian1985 pisze:Legitymację szkolną bardzo łatwo podrobić więc absolutnie nie wchodzi ona w grę. Wystarczy, że będziesz miał przy sobie potwierdzenie złożenia wniosku + drugi dokument tożsamości - drugim dokumentem może być wcześniej już wspomniana legitymacja szkolna.

Nie wiem,być moze do tego czasu już dowód odbiore
 i będzie git
  i będzie git 
- kubawalter
damian1985 pisze:Powiedzmy, że możemy zrobić wyjątek dla jednej "siedemnastki" i wkręcić ją na imprezę - ale tylko pod czujnym okiem starszej siostry :) A w kwestii noclegów:
Jak na hotel to nawet porządny,na dodatek niskie ceny hehe...a daleko ten hotel jest od klubu gdzie to sie będzie odbywało ???

Czy jest potrzebny dowód osobisty ??? Ja dopiero złożyłem wniosek,bo w tym roku wyrób dowodu jest za free (cwaniak
  Czy jest potrzebny dowód osobisty ??? Ja dopiero złożyłem wniosek,bo w tym roku wyrób dowodu jest za free (cwaniak