W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich serdecznie. Od dawna jestem bierną czytelniczką tego forum i przyznam, że trochę korzystałam z działu multimediów - wielkie dzięki dla wszystkich tych, którzy udostępniają swoje zbiory. Jakoś nie mogłam zdecydować się, żeby do Was dołączyć, no ale jestem. Jestem fanką MJ'a od 16 lat. Zafascynował mnie gdy byłam jeszcze praktycznie dzieckiem. Zbierałam wszystko co było z nim związane, choć wtedy internet był jeszcze wielkim rarytasem i oczywiście nie miałam do niego dostępu. Zawsze bardzo kochałam i szanowałam Michaela jako artystę i jako człowieka. Nigdy też nie wierzyłam w te wszystkie brednie, które wypisywały brukowce - wybielanie skóry, operacje plastyczne czy tym bardziej molestowanie dzieci. Bardzo ucieszyłam się gdy dowiedziałam się, że Michael wraca na scenę. Jego śmierć była dla mnie jak pewnie dla wszystkich fanów ciosem. Ciągle nie mogę w to uwierzyć... Trochę się rozpisałam jak na początek. Jeszcze raz witam wszystkich!