Witajcie!!
Witajcie!!
Witam wszystkich fanów!
Jak w innych postach pisałam, że jestem tutaj "nowa" i ten temat jest przeznaczony do tego, aby każdy mógł napisać swoją ulubioną piosenkę Michaela Jacksona. Wiem, że taki temat może być trochę dziwny ale chodzi mi o to, że ktoś zna jakąś piosenkę, którą druga osoba może nie znać. Bardzo chętnie dowiem się waszych ulubionych piosenek, bo może rzeczywiście okaże się, że jakieś nie znam. Zachęcam do oddawania opinii :)
Pozdrawiam i życzę miłego postowania w moim nietypowym temacie :)
Jak w innych postach pisałam, że jestem tutaj "nowa" i ten temat jest przeznaczony do tego, aby każdy mógł napisać swoją ulubioną piosenkę Michaela Jacksona. Wiem, że taki temat może być trochę dziwny ale chodzi mi o to, że ktoś zna jakąś piosenkę, którą druga osoba może nie znać. Bardzo chętnie dowiem się waszych ulubionych piosenek, bo może rzeczywiście okaże się, że jakieś nie znam. Zachęcam do oddawania opinii :)
Pozdrawiam i życzę miłego postowania w moim nietypowym temacie :)
Ale przynajmniej można się cieszyć tym, że w necie jest :)
If you dont love me
If you dont love me
If you dont need me, just like I need me
If you dont love me
If you dont love me
If you dont love me
What will I do baby?
Cuz Im in love with you

If you dont love me
If you dont love me
If you dont need me, just like I need me
If you dont love me
If you dont love me
If you dont love me
What will I do baby?
Cuz Im in love with you

I'm starting with the man in the mirror!
- DooDoo Forever
Cześć!
You are my life jest piękną piosenką, zgadzam się. Najbardziej w tej piosence podoba mi się refren, a dokładnie moment, w którym jest taka "plątanina słów"
Chodzi mi o ten moment:
"You're my daytime my nighttime
My world"
Zgadzam się jeszcze z tym, że nie jest łatwo wybrać ulubioną piosenkę Michaela Jacksona bo wszystkie są fajowe. U mnie jest tak, że na jakiś czas, kilka piosenek wpadnie mi w ucho i mogłabym ich słuchać dniami i nocami. Teraz mam szał na "speed demon" oraz "bad" i mogę tak wymieniać i wymieniać ...

You are my life jest piękną piosenką, zgadzam się. Najbardziej w tej piosence podoba mi się refren, a dokładnie moment, w którym jest taka "plątanina słów"
Chodzi mi o ten moment:
"You're my daytime my nighttime
My world"
Zgadzam się jeszcze z tym, że nie jest łatwo wybrać ulubioną piosenkę Michaela Jacksona bo wszystkie są fajowe. U mnie jest tak, że na jakiś czas, kilka piosenek wpadnie mi w ucho i mogłabym ich słuchać dniami i nocami. Teraz mam szał na "speed demon" oraz "bad" i mogę tak wymieniać i wymieniać ...

- M.J | Kubaa
Witam wszystkich oraz dziękuję za przywitanie mnie na forum :)
I tak samo jak M.J | Kubaa bardzo lubię Blame it on the boogie, wręcz kocham!
Gdy tylko dostałam składankę "KING OF POP" i pierwszy raz usłyszałam tą piosenkę, to do dziś nie mogę się z nią rozstać ...
Pozdrawiam :)
I tak samo jak M.J | Kubaa bardzo lubię Blame it on the boogie, wręcz kocham!
Gdy tylko dostałam składankę "KING OF POP" i pierwszy raz usłyszałam tą piosenkę, to do dziś nie mogę się z nią rozstać ...
Pozdrawiam :)

I'm starting with the man in the mirror!