MJ i moja siostra:)
hej!
Ja tak jak moja siostra jestem tu nowa i jestem prawie identyczna jak moja siostrzyczka,która także przesiaduje na tym forum 

MJ
- insomniaof
- EternallyLive
Nie jestem zalogowana na innych forach ponieważ nie mam za bardzo na to czasu.
Jak każday fan czy fanka lubie to forum.już tak z uprzedzeniem bo moja siostra tu jest zarejestrowana i dużo mi o tym forum opowiadała 
MJ
Nata!Ty wcale nie masz 14 tylko 15 lat i się z tym pogudz!
a co do podobieństwa może duchowo nie jesteśmy do siebie podobne ale z wugladu owszem!w szkole bardzo duzo razy mylono nas i mówiono,że jesteśmy bliżniaczkami!Chopciaż to nie prawda!
Więc mi tu nie kłam!

MJ
- EternallyLive
Nic ci nie opowiadałam! Weź mnie nie prześladuj 
Nie przypominam cię z wyglądu i to nie o tym temat. Przeczytaj uprzejmnie regulamin i nie pisz post pod postem
Nie przypominam cię z wyglądu i to nie o tym temat. Przeczytaj uprzejmnie regulamin i nie pisz post pod postem
Ostatnio zmieniony wt, 29 gru 2009, 18:02 przez EternallyLive, łącznie zmieniany 1 raz.

Sama mnie nie prześladuj!To ty a nie kto inny przylazłas tutaj odrazu gdy ci powiedziałam,że jestem na tym forum!I opowiadałaś mi o swoich perzyjaciołach z tego forum!
MJ
- EternallyLive
- insomniaof
Natha zaznajomię cię z żelazną regułą tego forum: nie spamuj! czyli nie pisz bezmyślnie, nie na temat. za takie kłótnie możesz złapać bana, czyli zawieszenie na forum. nie mówię tego ze złośliwością, broń Boże, ale chcę uchronić od konsekwencji takiego postępowania.
po przeczytaniu tego przez użytkowniczkę proszę moderatorów o usunięcie mojego postu - dziękuję.
po przeczytaniu tego przez użytkowniczkę proszę moderatorów o usunięcie mojego postu - dziękuję.