Plastikowy MJ
Plastikowy MJ
Chodzi o lalke, jak tutaj:
http://img356.imageshack.us/img356/2639/0310qy6ek.jpg
Trzy pytania:
1. Czy wogole moge cos takiego kupic?
2. Gdzie? (ze wzgledow lokalizacyjnych interesowalyby mnie sklepy internetowe)
3. Za ile?
-------------------------------------------------
I jedno bonusowe:
4. Czemu do cholery nie mam polskich liter?
-----------------------------------------------------
http://img356.imageshack.us/img356/2639/0310qy6ek.jpg
Trzy pytania:
1. Czy wogole moge cos takiego kupic?
3. Za ile?
-------------------------------------------------
I jedno bonusowe:
4. Czemu do cholery nie mam polskich liter?
-----------------------------------------------------
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
W pierwszym odruchu, chciałam się zapytać, o którą lalkę z tego zdjęcia chodzi
KASIA, zobacz tutaj:
http://search.ebay.com/michael-jackson- ... eNameZWLRS
Jest tego trochę i to za grosze, jak się okazuje.

KASIA, zobacz tutaj:
http://search.ebay.com/michael-jackson- ... eNameZWLRS
Jest tego trochę i to za grosze, jak się okazuje.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
DziekiM.Dż.* pisze:W pierwszym odruchu, chciałam się zapytać, o którą lalkę z tego zdjęcia chodzi![]()

Tez sie zastanawialam na poczatku, czy nie trzeba wyjasnic

What’s going on
What’s going on
Spoko, różnie mnie nazywano, ale "lalką" to chyba jeszcze nigdyKASIA pisze:Dzieki![]()
Tez sie zastanawialam na poczatku, czy nie trzeba wyjasnic

A tym bardziej plastikową

siadeh_ chyba to określenie też jest obce (bo ktoś, kto by ją tak nazwał, by pewnie w pajaca dostał

No, więc metodą eliminacji....

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Hmmm tylko z eBayem będę kłopoty... Trzebaby na około, tzn. ktoś by kupił a póżniej ja od niego... Jeszcze pomyślę
PS. Hurrrra mam polskie litery
PS. Hurrrra mam polskie litery

What’s going on
What’s going on
Re: Plastikowy MJ
KASIU na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=80457858 jest w tej chwili, więc chyba nie ma problemu jeśli chciałabyś kupić.KASIA pisze: 1. Czy wogole moge cos takiego kupic?
3. Za ile?
Ja muszę powiedzieć, że też mam takiego śpiewającego MJ'a tylko mój jest razem z pudełkiem z History, na plecach pod ubrankiem ma kabelki które prowadzą pod spód pudełka gdzie jest umieszczona bateryjka. Kiedyś nawet myślałam, żeby mu te kable wyjąć (tym bardziej, że wystają mu spod spodni i spodnie się nie dopinają), ale...jak wyrwę kable to nie będzie śpiewał. Więc jednak zostawiłam...

Re: Plastikowy MJ
A mi się podoba ten:SUNrise pisze: na plecach pod ubrankiem ma kabelki które prowadzą pod spód pudełka gdzie jest umieszczona bateryjka. Kiedyś nawet myślałam, żeby mu te kable wyjąć (tym bardziej, że wystają mu spod spodni i spodnie się nie dopinają), ale...jak wyrwę kable to nie będzie śpiewał. Więc jednak zostawiłam...
W sumie to ten sam, tylko nie śpiewa
What’s going on
What’s going on
Ja też niedawno nabyłam na sllegro śpiewającą lalke-droga Sunrise wydaje mi się że te kabelki się jednak wyrywa.....
Miałam szczęscie że lalka lalka była nowa i fabryczne zapakowana....
Co jakis czas myslę ze pojawia się na allegro.......

Miałam szczęscie że lalka lalka była nowa i fabryczne zapakowana....
Co jakis czas myslę ze pojawia się na allegro.......

Na odwrocie pudełka jest zdjęcie pokazujące że te kable które wystają MJowi z pleców należy usunąć,kable prawdopodobnie są unieszczone po to by w sklepie nie dotykać bezpośrednio lalki tylko własnie dusząc ten przycisk który wystaje z pudełka usłyszeć dzwięk.
Tak przynajmniej jest w mojej.Niestety nie uruchamiałam jej jeszcze bo jak na razie dorobiłam się dopiero dwóch baterii ale jak ją uruchomie to dam cynk.Pamiętam że o lalce dowiedziałam się z gazety bo był tam artykuł o lalkach podobnych do artystów,no a póżniej obejrzałam zdjęcia ze zlotu i Mjowitka miała własnie tę lalkę.No i w zeszłym roku ktoś wystawił taką na allegro.Miałam podwójne szczęście bo jak się okazało była to nowa,fabrycznie zapakowana jeszcze sztuka:)
Na odwrocie pudełka jest zdjęcie pokazujące że te kable które wystają MJowi z pleców należy usunąć,kable prawdopodobnie są unieszczone po to by w sklepie nie dotykać bezpośrednio lalki tylko własnie dusząc ten przycisk który wystaje z pudełka usłyszeć dzwięk.
Tak przynajmniej jest w mojej.Niestety nie uruchamiałam jej jeszcze bo jak na razie dorobiłam się dopiero dwóch baterii ale jak ją uruchomie to dam cynk.Pamiętam że o lalce dowiedziałam się z gazety bo był tam artykuł o lalkach podobnych do artystów,no a póżniej obejrzałam zdjęcia ze zlotu i Mjowitka miała własnie tę lalkę.No i w zeszłym roku ktoś wystawił taką na allegro.Miałam podwójne szczęście bo jak się okazało była to nowa,fabrycznie zapakowana jeszcze sztuka:)

No to mamy tego samego Michaela. Jest nawet opatentowany. U.S. Patent, No. 5,607,336Jeanny100 pisze:No więc wczoraj z ciekawośći spojrzałam jeszcze raz na to pudełko,więc ta lalka jest własnie z pudełkiem History wyprodukowana przez Triumph International Inc. zasilana na 4 baterie L1154.
Miałaś racjęNa odwrocie pudełka jest zdjęcie pokazujące że te kable które wystają MJowi z pleców należy usunąć,kable prawdopodobnie są unieszczone po to by w sklepie nie dotykać bezpośrednio lalki tylko własnie dusząc ten przycisk który wystaje z pudełka usłyszeć dzwięk.
Tak przynajmniej jest w mojej.

Michael przed operacją

Michael po usunięciu kabelków

Hmmm....miałam nawet tak samo przyklejone te kabelki.Ale muszę przyznac ze kiedy mi powiedziałaś ze raczej tych kabelków sie nie sćiąga to aż mi sie gorąco zrobiło.Uff....