Grafika by MJ-Fanka
- ImOnlyHuman
- ImOnlyHuman
- heavencanwait
ja bym prosił o jakiś piękny (
:D ) zestawik z Michaelem i Janet
i czy mogla bys jeszcze raz zrobić link do tego motywu na telefon?
Tylko zeby sie dalo na troche mniejszy wyświetlacz na SE...
na 176 x 220
chyba ze nie da rady to nie szkodzi
:D ) zestawik z Michaelem i Janeti czy mogla bys jeszcze raz zrobić link do tego motywu na telefon?
na 176 x 220
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Niestety ale ten motyw już usunełam ;/ Ale kiedyś jak będe mieć wolny czas to napewno ci zrobię. Zaraz spróbuje coś zrobić (tą sygne) Jak coś to zedytuje posta...Pitrzel pisze:ja bym prosił o jakiś piękny (:D ) zestawik z Michaelem i Janet
i czy mogla bys jeszcze raz zrobić link do tego motywu na telefon?
na 176 x 220
Konoer, w Photoshopie CS2, czytaj poprzednie posty...
Ok, zestaw dla Pitrzela;
+ 
- Anna_Michael
- Dama Kameliowa
Witam poraz kolejny :)
Poprzednie prace, jakie dla mnie wykonałaś, są naprawdę fantastyczne. Obecnie używam ich na innym forum (napisałam, że są Twojego autorstwa, jeśli Ci to przeszkadza, mogę je zamienić).
Z chęcią jednak wstawiłabym sobie coś nowego na MJPT.
Jakbyś miała czas, postaraj się zrobić mi komplecik z "Blood On The Dancefloor", w kolorach czerwieni i czerni.
Masz naprawdę ogromny talent i wyobraźnię plastyczną. Aż trudno mi uwierzyć, że jesteś tylko rok odemnie starsza :)
Pozdrawiam
Dama Kameliowa
Poprzednie prace, jakie dla mnie wykonałaś, są naprawdę fantastyczne. Obecnie używam ich na innym forum (napisałam, że są Twojego autorstwa, jeśli Ci to przeszkadza, mogę je zamienić).
Jakbyś miała czas, postaraj się zrobić mi komplecik z "Blood On The Dancefloor", w kolorach czerwieni i czerni.
Masz naprawdę ogromny talent i wyobraźnię plastyczną. Aż trudno mi uwierzyć, że jesteś tylko rok odemnie starsza :)
Pozdrawiam
Dama Kameliowa
Ok, zrobione, jak coś się nie podoba to piszAnna_Michael pisze:Zrobiłabyś mi jakiś fajny komplecik z HIStory. Albo może z takich 'słodkich' fotek jak z wywiadu u Oprah Winfrey. Pozostawiam ci wybór i nie mogę się doczekać efektów
+ 
Spoko, nie musisz nawet podpisywać tej mojej pracy :PDama Kameliowa pisze:Poprzednie prace, jakie dla mnie wykonałaś, są naprawdę fantastyczne. Obecnie używam ich na innym forum (napisałam, że są Twojego autorstwa, jeśli Ci to przeszkadza, mogę je zamienić).
Jak zrobie komplecik to zeedytuje posta.

+