Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Niedawno mialam okazje zamienic kilka slowek z Diabelkiem. Pewnie czesc uzytkownikow forum zauwazylo,ze Klara zniknela juz jakis czas temu i choc liczylismy na jej powrot ,to do dzis come back nie mial miejsca. Klara powiedziala mi przez telefon,ze musi troszeczke zwolnic tempo zycia i na razie wylaczy sie z dzialalnosci forum.Prawdopodobnie do nas wroci,ale jeszcze nie teraz.Poprosila mnie ,bym napisala w jej imieniu tego posta ,by wszyscy ktorzy sie o nia martwili nie musieli juz wiecej sobie wlosow z glowki rwac
Ciesze sie ze u niej wszytsko okey.Mam nadzieje że wkrótce znó do nas zawita kochana Klarunia.A stęskniłem za nią .......już tyle czasu nie za gdaliśmy.Thewiz jak masz do Klary jakis namiar albo GG czy coś to zarzuc mi na moje gg.......oczywiscie za zgoda Klarci a pewnie się zgodzi........
Ooooooooo, bardzo się cieszę, że są o niej jakieś wieści. Bo ja właśnie należałam do grona osób, co się martwiło. Nigdzie ni widu ni słychu. Mam nadzieję, że wszystko sie u niej dobrze ułoży i jak kaem zdrowia życzę. Tęsknimy Diabełku...
Dzięki, Agatko, za wieści od Małego Diabełka.
Słusznie, niech dziewczyna zwolni trochę tempa, złapie oddech- my tu sobie cierpliwie na jej powrót poczekamy
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"