Dla osób z ograniczeniem czasowym [POZNAŃ] xD :D

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Muszka

Dla osób z ograniczeniem czasowym [POZNAŃ] xD :D

Post autor: Muszka »

Postanowilam załozyc ten temat, poniewaz pomyslałam ze dla osób młodszych moze to byc korzystne wyjscie... ja sama mam 14 lat i niezabardzo moge chodzic po nocnych klubach...
W tym temacie brane sa pod uwage godziny spotkan np. 15.00 a nie np. 20.00. Oczywiscie te spotkanie nie sa tylko dla tych ... którzy nie maja jeszcze pełnych mozliwosci ale ich propozycje i decyzje sa najwazniejsze. Wiec oczywiscie wszyscy fani na tych spotkaniach sa bardzo mile widziani ;)
Mysle ze ten pomysł nie jest taki zły;) ale jesli uwazacie ze nie ma sensu poprosze moderatorów aby przeniesli go do "kosza"
Pozdrawiam i zachecam do wystawiania opinii xD
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Myślę że skoro powstał temat fanów po 35 roku życia to moderatorzy nie będą mieć za złe że młodsi fani też chcą się apotykać i założyłaś osobny wątek.Faktycznie poznańska grupa ostatnio spotyka się coraz później i nie każdemu to może odpowiadać.Ale każdy droga Muszko może zasugerować jaki termin czy godzina mu pasuje.My bardzo cenimy integracje niezależnie od wieku. ;-)
Obrazek

Post autor: Agni »

Moje ograniczenie czasowe zwiększa się, gdy jest jasno długo. Na wiosnę, o ;)
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

moje tez ... ale i tak nie bedzie to dłuzej niz 21.30 ;/;/
Jeanny100 pisze:Ale każdy droga Muszko może zasugerować jaki termin czy godzina mu pasuje
wiem o tym ale wiem tez ze Wam starszym fanom bardziej odpowiadaja godziny późniejsze... dlatego załozyłam taki watek zeby młodzi wybierali terminy i godziny a starsi sie do nich doczepiali i na odwrót w watku oglnych spotkan xD Poporstu chce uniknac tzw robienia łaski. Nie chodzi tu o cos złosliwego. Tylko nie chce zebyscie przyszli np na 15.00 ale wolelibyscie na 21.00 ;) tylko o to w tym mi chodzi :) jesli starsi fani maja ochote chodzic na nasze spotkanie - zapraszamy :):)
mam nadzieje ze z wiekiem bede mogła uczeszczasz juz na wszystkie spotkania czy to młodszych czy starszych fanów a ten watek pozostanie dla naszych nastpeników (nie wiem czy to po polsku ale ok) xDxD
Pozdrawiam :*
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
ODPOWIEDZ