To że nie wszyscy są tutaj na forum od dawna to nieznaczy ze nie mogą się wypowiedziec. :) Bo.. ja MJ znam dłuuuuuugo.Wysłany: Pią, 13 Lis 2009, 9:23 / z IP: 82.160.148.** Temat postu:
A-g-A ja nie chcę nic sugerować ale...moim zdaniem powinnaś napisać do osób, które na tym forum są od początku jego istnienia czyli tak jak ty od 2005 roku...wydaje mi się że takie osoby mają najwięcej do powiedzenia nt. tego forum i nt. Michaela bo fanują Mu nie jednokrotnie kilkanaście lat, a nie świeże osoby,które znają go od dnia, w którym usłyszały o jego śmierci i dopiero tak naprawdę uczą się o Nim, o Jego życiu...bo co taka osoba powie? ze Michael był cudowny, piękny wspaniały, a osoby z jako takim stażem,ktore obserwują Jego życie i poczynania od kilkunastu lat wyciągają pewne wnioski, bo widzą aha to Michael zrobił tak i ludzie zareagowali tak więc trzeba to przeanalizować ...wydaje mi się, że najlepszymi osobami, które powinny się wypowiedzieć należą Maro, Mandey, Pank, Majkel, M.Dż, Siadeh czy homesik, fankaMJ, Tancerz...
bez obrazy dla młodszych fanów, ale macie ogromne braki, a co za tym idzie- brak wielu ważnych wydarzeń itp. nie jednokrotnie powtarzacie tylko to co powiedział ktoś inny (czyt. starszy-bardziej doswiadczony)
A jednak na forum przyszlam później.
To nie znaczy ze stalam się fanką po śmierci. Bo tak naprawde ty tego niewiesz.. Od kiedy jestesmy fanami..