W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich użytkowników!
Na to forum trafiłam zupełnie przypadkiem! A właściwie nie ja... Koleżanka wysłała mi ją dziś rano, mówiąc, że jest mega. I od razu weszłam i naprawdę... jest ogromne! Jest Was całe mnóstwo, ale witam każdego z osobna!
Mam nadzieje, że przyjmienie mnie w swoje progi i dam radę nadrobić chociaż 1/4 tego, co tu się wyprawia od długiego czasu, jak widzę. I będziemy się dobrze bawić. ;)
A teraz małe info o mnie. ;]
Zwą mnie Asia ;) mam lat 15. Mieszkam na podkarpaciu. Wydaje mi się, że narazie wystarczy.
Pozdrawiam wszystkich, a widziałam, że jest kilka osób z moich okolic, więc pozdrawiam tymbardziej!
buziaki :)
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.