Witam wszystkich:)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
liberian_girl25

Witam wszystkich:)

Post autor: liberian_girl25 »

Bardzo się cieszę, że Was znalazłam!:)
Mam 25 lat, Michaela kocham od zawsze, choć muszę przyznać, że po śmierci Króla, moja miłość przechodzi renesans.... odkrywam go na nowo.... Kocham nie tylko jego muzykę, która swoją drogą nie ma sobie równych, ale też Jego jako wspaniałaego, dobrego człowieka, kochającego Ziemię - ludzi, przyrodę, zwierzęta, drzewa... Człowieka, który czuje bardziej. Jego geniusz wynika według mnie właśnie z jego wrażliwości. Czy ktoś wie jakie było najważniejsze przesłanie ostatniej planowanej trasy koncertowej....? Kto wie, ten rozumie... On chciał zmienić świat...
Kocham Cię Michael i zawsze będę Cię kochać. Dziękuję Ci za wszystko. Nigdy nie wstydziłam się tej fascynacji, bo uważam, że jesteś lepszy niż wszyscy, więc czemu miałabym ich słuchać...? Mam nadzieję, że kiedyś Cię spotkam... Tak po tej drugiej stronie...
Opócz MJ moją pasją są konie, trenuję ujeżdżenie i dla trochę wtajemniczonych o co w tym chodzi, moim największym marzeniem jest przejechanie konkursu Grand Prix z programem dowolnym z podkładem muzycznym Michaela... to by było coś:)
Moim ulubionym kawałkiem jest Liberian Girl:) przy którym ZAWSZE mam dreszcze...
Poza tym kocham taniec, podróże, nurkowanie, przyrodę, zwierzęta i marzę o pracy na rzecz ratowania przyrody. Tyle o mnie:)
Jeszcze raz witam serdecznie!!!
Talitha

Post autor: Talitha »

liberian_girl25 pisze:moim największym marzeniem jest przejechanie konkursu Grand Prix z programem dowolnym z podkładem muzycznym Michaela... to by było coś:)
To nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci spełnienia tego marzenia.
Jeszcze raz witam serdecznie!!!
Witaj w naszym gronie ;-)
Awatar użytkownika
breakofdawn

Post autor: breakofdawn »

czesc :) miłego postowania.
Obrazek
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
Awatar użytkownika
Xscape66

Post autor: Xscape66 »

Cześć;) ;-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: EternallyLive »

Również witam ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

witam i miłego komentowania ;-)
pozdrawiam
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
ODPOWIEDZ