Ostatnia imprezka była naprawdę udana-wuzetka żałuj  że nie dotarłaś....
Sorry że nie odpisywałam na smsy ale nie miałam keszu na koncie i stąd te monologi...Mam nadzieję że następnym razem uda nam się zintegrować.
WERA stokrotne dzięki za ten mega zajebiaszczy rekwizyt w stylu MJ-naprawdę powaliło mnie wykonanie JESTEŚ WIELKA 

Basia super za wskazanie pubu w którym o dziwo zapuścili MJa i wyszliśmy grubo po piatej rano...nie ma to jak browek ze sprite... 

Nie będę wspominać o waszych wyczynach między kinem a pubem które kwalifikowały Was na oddział zamknięty którego szukaliśmy po drodze na szczęście dla Was koło niczego takiego nie przechodziliśmy.
A teraz zadanie domowe które otrzymałam od Basi co by nie być gorszą od Wery która swoje zadanie już wykonała a mianowicie:
DNIA 20 listopada mamy zamiar udać się na seans THIS IS IT 
Wybieramy się na ostatni seans czyli coś koło godziny 22.30 chętnych proszę o info na PW w celu zrobienia rezerwacji.
Co do tego weekendu no to ja mogę być za pod warunkiem że nie będą to balety do pierwszej w nocy tylko troszkę dłużej co nie???A może lepsza byłaby sobota???Sobotę mam wolne a w piątek nie 

Wogóle wypadałoby się spotkać w większej grupie i obgadać parę nowych planów co nie Basiu???
W takim razie czekam co z baletami w tą sobotę 

Trinity ,wuzetka jak już chcecie możemy iśc jutro ale ja mam pracę do 21.00 i około 22.00 moge dołączyć ale błagam załatwcie sobie czas