Witajcie :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
heavencanwait

Witajcie :)

Post autor: heavencanwait »

Chcę się z Wami oficjalnie przywitać. Czytam Was od pewnego czasu i postanowiłam, że może coś popiszę. Nie mam długiego stażu jeśli chodzi o bycie 'fanką', ale nie jest to od momentu, gdy Micheal zasnął na zawsze. Jeśli miałabym określić jednym słowem, co 'czuję' do MJ, byłby to: PODZIW. A tak poza tym nazywam się Marta ;P i mam wiele innych zainteresować poza MJ, ale nie wiem czy to dobre miejsce by o nich wspominać.

Pozdrawiam :smile:
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Witaj na pokładzie :-)
heavencanwait pisze: mam wiele innych zainteresować poza MJ, ale nie wiem czy to dobre miejsce by o nich wspominać.
to jest bardzo dobre miejsce i właśnie napisz coś więcej - skąd jesteś, co porabiasz, bo o tym, że kochasz Michaela (jak wszyscy tutaj) to wiemy ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
heavencanwait

edit
Ostatnio zmieniony śr, 13 sty 2010, 10:21 przez heavencanwait, łącznie zmieniany 1 raz.
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

heavencanwait pisze:Już na wstępie mnie pytasz o moją życiową porażkę :surrender:
Oj, przepraszam japrosic , ale jeśli Cię to pocieszy po maturze zdawałam na filologię angielską (to jeszcze był stary system, czyli normalnie egzamin wstępny) i na egzaminie zdobyłam taką ilość punktów, która dopuszczała mnie jedynie na studia zaoczne, ale i tak poległam na egzaminie ustnym. To była dla mnie porażka!! Zapisałam sie do szkoły policealnej, aby nie stracić roku i po tym roku złożyłam papiery na ... finanse i bankowość :-) co jest śmieszne, bo zawsze byłam nogą z matematyki :) ale skończyłam te studia, zrobiłam licencjat, a teraz się meczę z magisterką, własnie muszę jechać na uczelnię aby przedłużyć termin złożenia pracy magisterskiej, bo już minął, a ja dalej w proszku...
Chcę przez to powiedzieć, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, nie przejmuj się i próbuj dalej, a na pewno Ci się uda. Trzymam kciuki ;-)
btw też kiedyś myślałam o medycynie, ale człowiek w tym wieku ma tyle pomysłów, że trudno nadążyć... :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

witaj, i głowa do góry
szkoła to nie wszystko:P
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
heavencanwait

edit
Ostatnio zmieniony śr, 13 sty 2010, 10:22 przez heavencanwait, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mielniu

Post autor: Mielniu »

Siemanko
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Siemka ;-)

Mój staż ma tyle samo czsau co twój więc You Are Not Alone :D