Może warto sprawdzić a nie gdybać.. zawsze możemy miło zaskoczyćMental pisze:A tak na marginesie - sporo teraz różnych wystaw i wernisaży w Wawie. Ja to bym poszedł na taką jedną wystawę, ale pewnie pomysł jej zobaczenia nie znalazłby uznania u damskiego grona;)
The BAD Team & Friends Weekend(s) - Warszawa [+18]
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
- Noemi.best
Noemi.best - ja mogę zostać do wieczora.
O 19:15 mam ostatni pociąg.
więc w ciągu dnia jeszcze możemy pójść.
Postanowiłam, że zostawię tu swój nr telefonu,
w razie, gdyby inne dziewczyny/chłopaki chciałyby dołączyć do nas w ciągu dnia w sobotę (i niedzielę).
Jeszcze przez tydzień co najmniej mam numer orange: 504 87 37 56.
Więc jak coś, można mnie łapać pod tym nr-em.
Any questions?
O 19:15 mam ostatni pociąg.
Postanowiłam, że zostawię tu swój nr telefonu,
w razie, gdyby inne dziewczyny/chłopaki chciałyby dołączyć do nas w ciągu dnia w sobotę (i niedzielę).
Jeszcze przez tydzień co najmniej mam numer orange: 504 87 37 56.
Więc jak coś, można mnie łapać pod tym nr-em.
Any questions?
- Noemi.best
- Noemi.best
Jest w ZT i w sobote i w niedziele. Ale ja w sobote odpadam o tej godz. Mam w sobote wolne tylko od mniej wiecej 13.00-15.30 zeby zjesc z Wami lunch, pozniej wieczorem na imprezke. W niedziele od 13.00 jestem free.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
W sobotę grają TII w Kinotece praktycznie co dwie godziny
Michael Jackson's This Is It [godz. 11:00]
Michael Jackson's This Is It [godz. 13:15]
Michael Jackson's This Is It [godz. 15:30]
Michael Jackson's This Is It [godz. 17:45]
Michael Jackson's This Is It [godz. 20:00]
Michael Jackson's This Is It [godz. 22:15]
Michael Jackson's This Is It [godz. 11:00]
Michael Jackson's This Is It [godz. 13:15]
Michael Jackson's This Is It [godz. 15:30]
Michael Jackson's This Is It [godz. 17:45]
Michael Jackson's This Is It [godz. 20:00]
Michael Jackson's This Is It [godz. 22:15]
- Noemi.best
wiec tak - ja w sobote odpadam z TII, i tak jak napisalam, mam czas tylko miedzy 13.00 a 15.30.
Tak czy siak na 95% bedziemy z Magda/Estrella szly w niedziele na 16.00 do ZT, wiec jak ktos chetny na ta date i godz to zapraszamy.
Tak czy siak na 95% bedziemy z Magda/Estrella szly w niedziele na 16.00 do ZT, wiec jak ktos chetny na ta date i godz to zapraszamy.
(\__/)
(O.o )
(O.o )
Mental, anialim, Marie, Noemi.best -
To ja jestem za 15:30 w sobote. Ola nie przyjeżdża. Miała mały wypadek :/ - Poślemy jej pozdrowienia. Po 13ej - lub jak się wyśpimy po piątku - ruszymy w miasto na wspólny lunch, zjemy spokojnie, porzucamy się frytkami, a potem pójdziemy na TII - co Wy na to? Kto chce z nami??
To ja jestem za 15:30 w sobote. Ola nie przyjeżdża. Miała mały wypadek :/ - Poślemy jej pozdrowienia. Po 13ej - lub jak się wyśpimy po piątku - ruszymy w miasto na wspólny lunch, zjemy spokojnie, porzucamy się frytkami, a potem pójdziemy na TII - co Wy na to? Kto chce z nami??
x
x