W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej:) Godzinę pisałam "małe conieco" o mnie i jak juz prawie skończyłam, to jakimś cudem gdzieś zniknęło. Dlatego dwójka w tytule:) Nie będę się powtarzać, bo czasu nie mam niestety, więc krótko. Mam na imię Ewa. Sto lat temu muzyka Michaela była dla mnie czymś bardzo ważnym, o czym zdążyłam troszkę zapomnieć, chociaż nie do końca. Na szczęście pojawiła się istota, dzięki której sobie przypomniałam:) Niestety troszkę późno, bo niedługo potem wylałam hektolitry łez rozpaczy, wstydu i wyrzutów sumienia "jak mogłam".
W kazdym razie,dziękuję Zu za przypomnienie mi o czym zapomniałam:) Pozdrawiam Ciebie i Was wszystkich.
Ewa, kobieto, proszę, proszę :) Strasznie się cieszę, że do nas dołączyłaś! (Coś mi się wydaje, że jak tak dalej pójdzie, to CAŁE towarzystwo przybarowe do nas dołączy ;) )