Jestem nowa
- Kermitek
Jestem nowa
Helo .Mam na imię Agnieszka .Mam 32 lata i chyba jestem najstarszą fanką Michael'a Jackson'a.Uwielbiam go od momentu wydania płyty "BAD".Interesuje się także malarstwem rzeżbą , i innymi formami sztuki w tym także filmem.Moje zainteresowania rozwineła właśnie osoba MJ'a.Dzięki niemu sięgnełam po muzykę poważną malarstwo , książki, film .Z natury jestem osobą nieśmiałą i zamkniętą w sobie , trochę infantylną , ale za to bardzo wrażliwą.Na mojej twarzy zawze gości uśmiech, choćby nie wiem co się działo strasznego w życiu.Ciężko mnie nalonić do zwierzeń o sobie. Mam też kłopoty z językami w tym obcymi, za to nie sprawia mi większych problemów matematyka, a więc mam umysł ścisły .Jednakże nie uważam się za geniusza w tej dziedzinie.

Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Re: Jestem nowa
Więc mamy ze sobą coś wspólnegoAgnieszka Habasińska pisze:Na mojej twarzy zawze gości uśmiech, choćby nie wiem co się działo strasznego w życiu.
No i oczywiście WITAM cieplutko na tym przemiłym forum

- la_licorne
- Kermitek
Dziękuję podniosłaś mnie na duchu.Bo myślałam ,że tylko ja oszalałam na pukcie MJ w tym wieku.mariola pisze:witam chociaz najstarsza jak dotad jestem ja mam 40 latwiesz co
poraz pierwszy ktos mi wytknal wiek ale co tam rozprawie sie z nim na zlocie
damy sobie rade to wspaniała młodzież

- ..::PIoTReK::..
- Kermitek
O boże ja MJ ubóstwiam od płyty "BAD".Oszalałam od pierwszego wejżenia .To już chyba 18 lub 19 lat.Szczerze nigdy nie należałam do żadnego fan clubu lub coś w tym rodzaju . Po raz pierwszy wygrzebałam was z internetu i chyba dobrze.Miło mi ,bo już zaczynałam wątpić czy ludzie z moich lat jeszcze lubią muzykę MJ. Powiem nowinę moja szacowna staruszka mając lat 56 też lubi muzykę Mj . Ostatnio się zastanawia czy przypadkiem nie prubuje się go wrobić niszcząc karierę.To tylę.Jeanny100 pisze:Witam serdecznie a tak na marginesie to znałam niedawno fanke która miała 46 latja fanką jestem od 10 lat
i
już tak zostanie