Jestem nowa

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Kermitek

Jestem nowa

Post autor: Kermitek »

Helo .Mam na imię Agnieszka .Mam 32 lata i chyba jestem najstarszą fanką Michael'a Jackson'a.Uwielbiam go od momentu wydania płyty "BAD".Interesuje się także malarstwem rzeżbą , i innymi formami sztuki w tym także filmem.Moje zainteresowania rozwineła właśnie osoba MJ'a.Dzięki niemu sięgnełam po muzykę poważną malarstwo , książki, film .Z natury jestem osobą nieśmiałą i zamkniętą w sobie , trochę infantylną , ale za to bardzo wrażliwą.Na mojej twarzy zawze gości uśmiech, choćby nie wiem co się działo strasznego w życiu.Ciężko mnie nalonić do zwierzeń o sobie. Mam też kłopoty z językami w tym obcymi, za to nie sprawia mi większych problemów matematyka, a więc mam umysł ścisły .Jednakże nie uważam się za geniusza w tej dziedzinie. :szepcze: :dance: :mj: :smiech:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

witaj! wcale nie jesteś najstarsza :) Ktoś tu z Forum miał chyba pod 40-stkę :)
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: Jestem nowa

Post autor: SUNrise »

Agnieszka Habasińska pisze:Na mojej twarzy zawze gości uśmiech, choćby nie wiem co się działo strasznego w życiu.
Więc mamy ze sobą coś wspólnego :party:
No i oczywiście WITAM cieplutko na tym przemiłym forum :-) wśród fanów Michaela...i nie tylko ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Witam serdecznie!!!Mam nadzieje,ze sie szybciutko tu zadomowisz :-) Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

Witam! :-) Baw się dobrze! :party:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witamy :-)
Czuj się tu, jak w domu i używaj sobie (prawie ;-) ) do woli :wariat:
My tylko tak wyglądamy, ale w sumie fantastyczni z nas ludzie :smiech:
WELCOME! :mj:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
mariola

Post autor: mariola »

witam chociaz najstarsza jak dotad jestem ja mam 40 lat :happy: wiesz co :szepcze: poraz pierwszy ktos mi wytknal wiek ale co tam rozprawie sie z nim na zlocie :-) damy sobie rade to wspaniała młodzież
Awatar użytkownika
Kermitek

mariola pisze:witam chociaz najstarsza jak dotad jestem ja mam 40 lat :happy: wiesz co :szepcze: poraz pierwszy ktos mi wytknal wiek ale co tam rozprawie sie z nim na zlocie :-) damy sobie rade to wspaniała młodzież
Dziękuję podniosłaś mnie na duchu.Bo myślałam ,że tylko ja oszalałam na pukcie MJ w tym wieku. :surrender: :rocky: :szepcze: Masz racje młodzież potrafi być wspaniała . O ile pamiętam to cudowny i szalony wiek .Trochę chyba zardzewiałam :rocky: :happy: :mj:
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Ja rowniez witam Agnieszko!!! Bardzo mi milo tym bardziej,ze jestem szalencem matematycznym (szczegolnie analiza )!!!

Ps. cudowny dowod na to,ze Michael jednoczy.... bez wzgledu na wiek!!! :happy:

:mj:
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
..::PIoTReK::..

Post autor: ..::PIoTReK::.. »

Ja również witam bardzo serdecznie ;-) Miło "słyszeć" że wśród fanów są umysły ścisłe, bo już myślałem że jestem tu sam :smiech:
Awatar użytkownika
Marzena

Post autor: Marzena »

Witaj! Jesli moge tak powiedzieć, to chyba też zaliczam sie do "starszyzny forum". Mam 28 lat,a moje Michaelowe szaleństwo trwa juz 15 lat (a tak nieskromnie, to 26.03.05 właśnie "stuknęła" mi ta 15-stka :happy: :happy: ). Życzę owocnego klikania.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam serdecznie a tak na marginesie to znałam niedawno fanke która miała 46 lat :-) ja fanką jestem od 10 lat japrosic i już tak zostanie
Obrazek

Post autor: mariola »

JEANNY100 czy ty mnie podnosisz na duchu? ;-)
Awatar użytkownika
Kermitek

Jeanny100 pisze:Witam serdecznie a tak na marginesie to znałam niedawno fanke która miała 46 lat :-) ja fanką jestem od 10 lat japrosic i
już tak zostanie
O boże ja MJ ubóstwiam od płyty "BAD".Oszalałam od pierwszego wejżenia .To już chyba 18 lub 19 lat.Szczerze nigdy nie należałam do żadnego fan clubu lub coś w tym rodzaju . Po raz pierwszy wygrzebałam was z internetu i chyba dobrze.Miło mi ,bo już zaczynałam wątpić czy ludzie z moich lat jeszcze lubią muzykę MJ. Powiem nowinę moja szacowna staruszka mając lat 56 też lubi muzykę Mj . Ostatnio się zastanawia czy przypadkiem nie prubuje się go wrobić niszcząc karierę.To tylę. :mj: :surrender: glupija
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Witam ...

Ahh az sie piers raduje jak koljena dorosla kobieta przybywa,ktora takiego mlodzienca jak ja moze duzo nauczyc ;)

Pozdarwiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
ODPOWIEDZ