WITAM wszystkich :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
MacJack50

WITAM wszystkich :)

Post autor: MacJack50 »

Bardzo serdecznie witam wszystkich fanów Michaela.Mam na imię Piotrek i pochodzę ze Słupska (woj.Pomorskie).Michaelem ogólnie zacząłem sie interesować już w wieku 9 lat.Pamiętam jak jeszcze na starym ,ale już kolorowym telewizorze zobaczyłem piosenkę Black or White.To był dla mnie szok.Jak na 9 latka to ta piosenka naprawdę zrobiła na mnie olbrzymie wrażenie.Szczególnie utkwił mi w pamięci motyw , gdzie ojciec Macaulay Culkina wylatuje w powietrze razem z fotelem.Do dzisiejszego dnia jak ten moment widzę to buzia mi się sama śmieję. ;-) A tak już na poważnie Michael zaistniał w moim życiu jakieś 5 , 6 lat temu.Przekonał mnie do tego 6 lata starszy brat i za to mu dziękuje.Urzekła mnie w nim jego dziecięca niewinność i wrażliwość .Naprawdę zakochałem się w nim , jego tańcu , muzyce i jego życiu.Jego teksty niosło fantastyczne przesłanie i nie są to tylko puste słowa.Śpiewa o własnym życiu , o pomocy dzieciom i innym potrzebującym ludzią i słowa wprowadza w czyn.Szkoda , że ludzka zawiść , hipokrycja i chęć zdobywania pieniądza po "trupach" może doprowadzić do zniszczenia psychicznie człowieka.Dla mnie Michael zawsze będzie kimś ponad nami , kimś kto poświęcił własne życie dla innych.Słysząc moje ulubione piosenki (czyli te , przy których mam łzy w oczach i czuję się jak nic nie znacząca kropla wody w morzu) 'Heal the world ' oraz 'You are not alone ' zdaję sobie wtedy sprawę tak naprawdę kim naprawdę jestem , znaczy nie jestem.Jakim jestem elementem olbrzymiej układanki , która nie ma końca i która wraz ze śmiercią Michaela jeszcze bardziej umocniła mnie w przekonaniu , iż zasłużył On sobie na miano Króla Muzyki , a nie tylko Pop.Nie zapomnijmy , że Michael śpiewał większość swoich piosenek w styl R&B oraz Soul.Mam nadzieję , że miło mnie tu przywitacie i pragnę razem z Wami dzielić się informacjami na temat Króla , który zostawił tu dla nas Swoje teksty i któr nigdy nie zginie :mj:
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Podobają mi się twoje przemyślenia
Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

tak masz całkowitą rację...
Michael Jackson to Król Muzyki ... nie tylko pop.

witaj MacJack50.
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek