W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich!
Nie macie pojęcia jak się cieszę, że znalazłam miejsce, w którym mogę poznać ludzi z podobnymi zainteresowaniami! Jak nie trudno zgadnąć, na imię mi Wiktoria. Mam 16 lat i mieszkam w Rybniku.
Twórczość Michaela w mniejszych lub większych "dawkach" występowała w moim życiu praktycznie od zawsze (podziękowania należą się mojemu tacie ;) ) Aż wreszcie nadszeł moment (było to jakieś 2 lata temu), kiedy po prostu oszalałam na punkcie tej muzyki! Tak jest do dzisiaj i jestem z tego dumna :)
Mam nadzieję, że poznam tu wspaniałych ludzi, którzy tak jak ja kochają Michaela :)
Pozdrawiam! :)
Ostatnio zmieniony pn, 19 paź 2009, 21:02 przez wikii, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam i o zdrowie pytam (babcia mi tak dzisiaj napisała smsa )
ja bym nie mogła 2 lata być fanką i nie być w żadnym forum.. (na żadnym forum ?)... skąd brałaś jakieś newsy o MJu?
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan