o wikii słów kilka...

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
wikii

o wikii słów kilka...

Post autor: wikii »

Witam wszystkich!
Nie macie pojęcia jak się cieszę, że znalazłam miejsce, w którym mogę poznać ludzi z podobnymi zainteresowaniami! Jak nie trudno zgadnąć, na imię mi Wiktoria. Mam 16 lat i mieszkam w Rybniku.
Twórczość Michaela w mniejszych lub większych "dawkach" występowała w moim życiu praktycznie od zawsze (podziękowania należą się mojemu tacie ;) ) Aż wreszcie nadszeł moment (było to jakieś 2 lata temu), kiedy po prostu oszalałam na punkcie tej muzyki! Tak jest do dzisiaj i jestem z tego dumna :)
Mam nadzieję, że poznam tu wspaniałych ludzi, którzy tak jak ja kochają Michaela :)

Pozdrawiam! :)
Ostatnio zmieniony pn, 19 paź 2009, 21:02 przez wikii, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witamy serdecznie ; ]
Ostatnio zmieniony wt, 20 paź 2009, 16:02 przez Susie., łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam fankę z Rybnika ;-)
Obrazek

Post autor: invincible_girl ;) »

Witam i o zdrowie pytam (babcia mi tak dzisiaj napisała smsa ;-) )
ja bym nie mogła 2 lata być fanką i nie być w żadnym forum.. (na żadnym forum ?)... skąd brałaś jakieś newsy o MJu? :-)
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Witam na forum.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
wikii

Post autor: wikii »

invincible_girl ;) pisze: ja bym nie mogła 2 lata być fanką i nie być w żadnym forum.. (na żadnym forum ?)... skąd brałaś jakieś newsy o MJu? :-)
Odwiedzałam strony poświęcone Michaelowi, czytałam fora, ale jakoś nie mogłam się zdecydować na rejestrację ;)
ODPOWIEDZ