Spotkania fanów w Szczecinie
- _*Aga*_222
no kochani po dzisiejszym spotkaniu Ja z Kama jestesmy w wielkim szoku.!!!!poprostu tego nie ogarniamy chodz powoli zaczyna to do nas dochodzic!
a WAS prosimy jeszcze o chwilke cierpliwosci! chociaz bardzo bySmy chciały wam to napisac ale musimy miec wszystko potwierdzone a mymy pewnosc na 99%.wiec obecnosc obowiazkowa we Wtorek pod drzewem!!!i szykujcie sie na wielka bombe!!!! 

i o to chodzi :)
jestem na 1000000000000000000% pewna, że będziecie w szoku
i jestem na 1000000000000000000% pewna, że pojawi się uśmiech na Waszych twarzach
jesteście nam potrzebni
jesteśmy rodziną i musimy się wspierać wtedy damy radę
ja z Edytą troszkę padamy na pysk po intensywnym tygodniu ale co tam opłacało się, myślę, że przyznacie nam rację :)
jestem na 1000000000000000000% pewna, że będziecie w szoku
i jestem na 1000000000000000000% pewna, że pojawi się uśmiech na Waszych twarzach
jesteście nam potrzebni
jesteśmy rodziną i musimy się wspierać wtedy damy radę
ja z Edytą troszkę padamy na pysk po intensywnym tygodniu ale co tam opłacało się, myślę, że przyznacie nam rację :)

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
- _*Aga*_222
Witam Was serdecznie !
Nie było mnie przez weekend ale wiem "co nienieco"
....
Potwierdzam jutrzejsze spotkanie i zapraszam wszystkich!!!
16:00 pod drzewem! ( jak ktoś się spóźni to bez paniki
)
Serdecznie pozdrawiam....ale jestem podekscytowana!
Ps. A jak Wam się podobał singiel This Is It... / muzyka dla mojego serca /
Nie było mnie przez weekend ale wiem "co nienieco"
Potwierdzam jutrzejsze spotkanie i zapraszam wszystkich!!!
16:00 pod drzewem! ( jak ktoś się spóźni to bez paniki
Serdecznie pozdrawiam....ale jestem podekscytowana!
Ps. A jak Wam się podobał singiel This Is It... / muzyka dla mojego serca /
The world got even darker it was possible [*]
ta piosenka jest po prostu przepięknapoisonivy pisze:Ps. A jak Wam się podobał singiel This Is It... / muzyka dla mojego serca /
na jutro proszę się ciepło ubrać bo ma być zimno a musimy trochę pogadać

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
http://www.youtube.com/watch?v=lv9YAgkdtNY Może to już widzieliście, rozszerzona wersja Human Nature z This is it. Po prostu niesamowite 
Dużo informacji, dużo szczegółów, dużo emocji... I o to chodzi
Kochani,
mam nadzieję, że wszystko (a przynajmniej większą część) udało Nam się Wam dzisiaj przekazać. Pomysły, pytania i uwagi proszę na PW a to, co chcę Wam powiedzieć podsumowując dzisiejsze spotkanie...
...pamiętajmy, że to wszystko robimy dla siebie ale i dla NIEGO, bo to ON dzięki swojej muzyce i przez swój taniec ale przede wszystkim dzięki swojej wielkiej Miłości pozwolił Nam się spotkać... To On śpiewał „patrz w lustro...”. A może tym lustrem jest właśnie drugi człowiek...
DZIĘKUJĘ WAM. DZIĘKUJĘ MJ.
Kolejne terminy spotkań są w trakcie ustaleń, wszystkie informacje w tym wątku. ZAPRASZAMY wszystkich bo warto... i mam nadzieję, że potwierdzą to osoby, które były dziś pierwszy raz!
Pozdrawiam na gorąco.
Kochani,
mam nadzieję, że wszystko (a przynajmniej większą część) udało Nam się Wam dzisiaj przekazać. Pomysły, pytania i uwagi proszę na PW a to, co chcę Wam powiedzieć podsumowując dzisiejsze spotkanie...
...pamiętajmy, że to wszystko robimy dla siebie ale i dla NIEGO, bo to ON dzięki swojej muzyce i przez swój taniec ale przede wszystkim dzięki swojej wielkiej Miłości pozwolił Nam się spotkać... To On śpiewał „patrz w lustro...”. A może tym lustrem jest właśnie drugi człowiek...
DZIĘKUJĘ WAM. DZIĘKUJĘ MJ.
Kolejne terminy spotkań są w trakcie ustaleń, wszystkie informacje w tym wątku. ZAPRASZAMY wszystkich bo warto... i mam nadzieję, że potwierdzą to osoby, które były dziś pierwszy raz!
Pozdrawiam na gorąco.
The world got even darker it was possible [*]