masquerade_

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
masquerade_

masquerade_

Post autor: masquerade_ »

Witam wszystkich ;)
W końcu zdecydowałam się przedstawić, wcześniej jakoś nie mogłam się do tego zabrać, mimo że jestem na forum od jakiegoś miesiąca lub dwóch. Ale zapewniam że codziennie Was odwiedzam i czytam tematy na bieżąco ;)
A więc mam na imię Ewa i urodziłam się 14 lat temu. Zanim zacznę swoją HIStorię związaną z Michaelem, opowiem o całej reszcie. Poza Królem słucham Ashley Tisdale, Evanescence (mieszanka wybuchowa?) i jestem fanką sagi "Zmierzch". Interesuję się tańcem, grafiką komputerową i j. angielskim.
Z muzyką Michaela mam styczność od zawsze, ze względu na to że mój brat jest jego wielkim fanem. Od kiedy pamiętam w domu leciała muzyka MJ, wszędzie były płyty winylowe i całe mnóstwo moonwalkowania :). Brat wybierał się na koncert w O2.
Pamiętam jeszcze, jak w wieku 5 lat oglądałam właśnie z nim "Ghosts". Zrobiło na mnie duże wrażenie.
Ale potem... mimo że znałam dużo piosenek MJ'a ze słuchu, nigdy jakoś się nim nie interesowałam. Aż do 25 czerwca 2009. Wtedy akurat wstałam wcześnie rano, o 10 wyruszałam z tatą na 10-dniowe wakacje do Niemiec. Na stole leżała kartka od mamy - "Michael Jackson nie żyje.". Radio, telewizja - dokładnie to samo. Przez następne 10 dni nie myślałam o niczym innym. A po powrocie naprawdę zaczęłam się interesować twórczością i życiem Michaela. Późno, wiem. I źle mi z tym faktem. Mimo wszystko cieszę się, że w ogóle było mi dane odkryć jego geniusz, przecież nie żyłam w "jego" czasach, kiedy się urodziłam on już właściwie przestawał koncertować.
Muszę przyznać, że równie jak jego muzykę uwielbiam jego osobowość i tą dobroć, która w nim siedziała.
Jeśli udało Wam się dobrnąć do tego momentu, serdeczne gratulacje.
A więc jeszcze raz witam cały skład MJPT ;)
Pozdrawiam
Obrazek
adula.8

Post autor: adula.8 »

Witaj ;-)
Mamy wiele wspólnego.. a właściwie tylko to że ja też jestem fanką Zmierzchu :D No i jeszcze to uświadomienie sobie kim Michael był dopiero po Jego śmierci..

Miłego postowania życzę :mj:
Awatar użytkownika
kasia979

hI

Post autor: kasia979 »

Witamy !
I'll never let your part, for you're always in my heart [*]

Obrazek
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Witam. Nie przejmuj się ja też zainteresowałam się muzyką Michaela dopiero po jego śmierci, więc nie jesteś sama.
Ostatnio zmieniony wt, 13 paź 2009, 21:05 przez fanka_14, łącznie zmieniany 1 raz.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
nie-innaczej

Post autor: nie-innaczej »

witam :] wiesz co, ja również uwielbiam sagi Stepahenie Mayer jakby coś :> i baw sie dobrze na forum :]
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

I ja też jestem fanką Zmierzchu a o tym, jakim był człowiekiem Michael Jackson uświadomiłam sobie dopiero po Jego śmierci. Szkoda.
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Czesc

masquerade_ pisze:Evanescence
yea :muzyka: mow mi jeszcze;p

masquerade_ pisze:A więc jeszcze raz witam cały skład MJPT ;)
jeszcze raz dzien dobry :-)
Viola.

Post autor: Viola. »

Witaj.
Awatar użytkownika
kasia979

Witamy !

Post autor: kasia979 »

Witamy Na MJPT !! :mj:
I'll never let your part, for you're always in my heart [*]

Obrazek
Aryune