W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
po pierwsze Twój numer GG jest w Twojej stopce pod każdym Twoim postem, a po drugie - ile razy się będziesz przedstawiał? Przed chwilą w 1 poście już to zrobiłeś. Opanuj emocje i rządzę pisania na rzecz większego ladu wypowiedzi...
jack2421 pisze:JA TU PIERWSZY RAZ TROCHE POKRECIŁEM ALE JUZ KUMAM
to ja proponuję OCHŁOŃ z emocji, poczytaj sobie i jutro popiszesz jak się tu rozejrzysz!!! potraktuj to niemalże jako nakaz i wytyczne dla Twego własnego dobra...
jack2421 pisze:JA TU PIERWSZY RAZ TROCHE POKRECIŁEM ALE JUZ KUMAM
to ja proponuję OCHŁOŃ z emocji, poczytaj sobie i jutro popiszesz jak się tu rozejrzysz!!! potraktuj to niemalże jako nakaz i wytyczne dla Twego własnego dobra...
Ja tez proponuje Ci kolego zebys sie rozejrzał na forum , o co chodzi mniej wiecej i jakie sa zasady...
Ja roumiem Cię zezabardzo nie wiesz i piszesz troche bezsensowne NOWE posty... Ja napoczatku tez nie załapałam to zostalam skrytykowana