Witam wszytsich ;]

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Paulina_

Witam wszytsich ;]

Post autor: Paulina_ »

Witam wszystkich fanów ;]
Jestem na tym forum od podajże lipca , ale bałam się wcześniej napisać jak zobaczyłam jak moderatorzy są ostrzy ;]
No więc mam 12 lat , i jak niestety większość ludzi na prawdę doceniłam króla dopiero po jego śmierci .
Tzn. zawsze go lubiłam i jak (raz na tydzień) leciała jego piosenka w radiu to od razu leciałam zrobić głośniej ;]
Niestety odkryłam jego talent za późno .
U mnie w mieście prawie nikt nie słucha MJ .
Moje koleżanki niby go lubią , ale od komentarzy na temat jego wyglądu nie potrafią się opanować .
Tylko moja przyjaciółka również jego słucha ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

Witam . ;)

oo teraz już znam odpowiedź na swoje pytanie ;)
uzupełniłaś dane. ;P

Pozdrawiam . ;]
` You're just another part of me [...]

Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Witaj :-)
Wiesz co, ja też nie mogę się powstrzymać od komentarzy na temat wyglądu Mike'a, ale moje mają wydźwięk pozytywny. No bo czy można patrzeć obojętnie na to ciacho w złotych spodniach?? Nie da się :diabel:

Także nie przejmuj się głupimi gadkami, one po prostu się nie znają na męskiej urodzie.

No to życzę Ci miłej zabawy na tym forum ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Popieram moją poprzedniczkę ;-) Albo w złotych stringach (Dangerous Tour) ;D

Niestety fan Michaela komentarze i głupie dogryzanie słyszy wszędzie, ale da się przyzwyczaić. Nie przejmuj się, bo ludzie nie wiedzą co tracą.
Obrazek
Awatar użytkownika
nie-innaczej

Post autor: nie-innaczej »

hey :)
Co do głupich komentarzy.. to się nie przejmuj.. moja klasa na początku roku mnie ? odizolowywała ? :) (nie wiem jak to napisać :) ) Od reszty..
i cały czas leciały głupie teksty..
i powiedziałam im wprost : jeżeli macie do mnie jakieś si to powiedzcie mi to w twarz a nie obgadujecie mnie za plecami.
Jeśli to się nie zmieni to po prostu zmienię klasę.
No i przynajmniej do mnie się odzywają czasem.. ale mam ich w poważaniu , więc ty też się nimi nie przejmuj :) Np. jeśli w twojej klasie czy gdzieś tam docinają o Mike'u to ty im też dogaduj.
Wszystkie zachwycają się nad Nickiem z Jonas Brothers to ty im powiedz ze to pryszczaty chłopczyna który nie ma pomysły na przyszłość i wszystko za niego robi tata :)

Pamietaj : jak nie kijem ich, to pałką :)

I jeszcze raz.. Witam Cię :) :mj:
Awatar użytkownika
Paulina_

Post autor: Paulina_ »

Dzięki , za tak miłe komentarze , dzięki wam po raz pierwszy uśmiechnęłam się dzisiejszego dnia ;]

A co do tych komentarzy , to zbyt wielkiego problemu nie mam
, bo w klasie wyrobiłam sobie opinię (sorki odpowidnie słowo z głowy mi wyleciało chyba ;]) , że jeśli moją dumę się obrazi to pięść się cieszy .
Ale teraz zmieniłam podejście , ale wszyscy i tak się mnie boją .
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek