Na pewno będzie stała grupka ludzi pod Empikiem i dojrzysz jakieś MJowe akcenty
 .P.S.Chyba nie mam twojego numeru ale na PW wyślę Ci mój
P.S. Sorry-jednak mam twój numer telefonu-to najważniejsze-w raźie czego będziemy dzwonić

to umówmy się, że ja będę, bo pewnie tradycyjnie założę dodatkowo wysokie buty. ;pMJ_Angel pisze:umówmy sie że ja będę wierzą rozpoznawczą bo jestem najwyższa z całego grona

Chodzi oczywiście o ilość rasowych fanów tak?Żeby nie było, że my się tylko w piątke spotykamy co nie?Zdążyliśmy juz zmichaelizować znajomych znajomych i tak dalej więc kiedyś było nas chyba z 11 osób z czego trzy osoby to byli fani a reszta wiadomka.../czyt.znajomi znajomych/.Ale do rzeczy: żebyśmy wiedzieli na kogo czekać.
 Chodzi oczywiście o ilość rasowych fanów tak?Żeby nie było, że my się tylko w piątke spotykamy co nie?Zdążyliśmy juz zmichaelizować znajomych znajomych i tak dalej więc kiedyś było nas chyba z 11 osób z czego trzy osoby to byli fani a reszta wiadomka.../czyt.znajomi znajomych/.Ale do rzeczy: żebyśmy wiedzieli na kogo czekać. 

Jeanny czepiasz się, potocznie się tak mówi. co prawda kolokwialny, bo o ile mi wiadomo słowo "stety" nie występuje, ale antonim. ;)Jeanny100 pisze:P.S.Droga onlyKate nie wiem jak inni ale ja nie widzę przeciwieństwa między wyrazami:niestety/stety sesese
Wychodzi na to samo-czyż nie?
ale chyba to spotkanie nie jest ściśle powiązane z This is it... również wybieram się solo, najwyżej udam, że nie ma mnie przed Empikiem. :]Jeanny100 pisze:natpoznań mówiła że nie chce oglądać This Is It

ty sie kisiel nie odzywaj :PJeanny100 pisze:Masz z gorem??? Buhahahaha
Nie odbieraj mi mojej posady tak??? Nenenene
Od kiedy Ty naśladujesz MJa?-chyba wzrostem Buhahahaha

oj eMJot Andżel, no jak tak możesz, no jak..onlyKATE dla mnie już nie istniejesz!!! xP nie no żart :P ale smutek mnie ogarnia kiedy w sposób tak bezpośredni się do nas nie przyznajesz i oddalasz... cóż widocznie są ludzie bardziej godni uwagi niż takie dziwadła jak MJówki

haha bo tam sie nic nie działo xP a na końcu skakały takie fajne ciałka w samych gatkach to se pomyślałam że może MJ sie do nich dołączy xPJeanny100 pisze:Twoje słowo jest dla mnie rozkazem... Jęzor
Buhahahaha
Ale to TY sie pytałaś czy MJ w filmie "The Wiz" będzie rozebrany a nie ja Nenenene
brak czasu??? no wiesz... zawsze jak robimy zlot to mówisz ze jesteś już umówiona ze swoimi przyjaciółmi?! to jak w końcu jest hmm? ino mi tu gadać jak babcia rydzykowa u spowiedzi xP a może ci dziesiąty dziadek umarł? xPonlyKATE pisze:nie oddalam się (no może jednak, przez brak czasu)

tak ze śmierci żartować.. Ty, Ty.MJ_Angel pisze:a może ci dziesiąty dziadek umarł?

(musiałam wypróbować emotki nowe ;p )
 (musiałam wypróbować emotki nowe ;p )
hmm no nie powiem kto pierwszy w ten sposób żartował--->onlyKATEonlyKATE pisze:tak ze śmierci żartować.. Ty, Ty. A ty ty! Bana mu! (musiałam wypróbować emotki nowe ;p )
a co ma piernik do wiatraka? :PPPPonlyKATE pisze:no wiesz, jestem już w takim wieku, w którym zaczyna się interesować chłopcami (...) PartyTime