jesli jeszcze mozna
Thriller live czyli Warszawa (2009)
amj , pytasz gdzie można kupić bilety jest to we wcześniejszych postach ,między innymi w galerii krakowskiej w sklepie saturn , ja tak właśnie uczyniłam i mam bilet na 10 grudnia , godzina 20 00, a czy są bilety w sprzedaży to powiem że tak . Nie ukrywam że bardzo chętnie wybiorę się na musical z osobami które są z Krakowa i maja także bilet na ten sam dzień i godzinę , może nawet tym pociągiem o którym wspomniała monia .
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
kurcze ja na before party zawsze bardzo chetnia tym bardziej ze jak juz wspomnialam wioze ze soba wesołą ekipę z roznych części Polski a nawet kolezanka z Brukselii przylatuje swoim gazolotem na Balice :) Tyle ze my mamy bilety na PIĄTEK - nocujemy w Hotelu i zostajemy w Wawie do niedzieli więc conajwyzej before party w piątek wchodzi w Rachubę :) lub AFTER PARTY w piątek :)Marie pisze:my o 11 czyli do 20 będziemy jakoś musieli sobie zająć czas ;D to może zrobimy beforeparty?:D Mi zależy na tym, żeby było tanio, żeby było fajnie i oczywiście żebym zdążyła na piątkowe zajęcia ;D
Marie musisz sie spytać baby w kasie czy są znizki na ten pociag o ktorym pisałam - ja dziś kupowałam bilet do Warszawy bo jadę na weekend i kobieta sie mnie pytała czy studenckiMarie pisze:Mi zależy na tym, żeby było tanio
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Mam małe zapytanie.
Otóż mieszkam w małej mieścinie godzinę od Krakowa. Wiem, że z Krakowa do Warszawy dojadę z Krakowianami, wiem też, że z Warszawy wrócę do Krakowa także z Krakowianami tyle że nie wiem jak wrócę z Krakowa do domu
Wiem, że pytam za wcześnie ale muszę się jakoś dowiedzieć i zaplanować to jak wrócę do domu i tutaj moje pytanie.
Czy Krakowianie wiedzą o której godzinie jedziemy z powrotem do Krakowa z Warszawy? Bo tak to jakoś odszukam pociąg czy też inny rodzaj transportu ;D
Otóż mieszkam w małej mieścinie godzinę od Krakowa. Wiem, że z Krakowa do Warszawy dojadę z Krakowianami, wiem też, że z Warszawy wrócę do Krakowa także z Krakowianami tyle że nie wiem jak wrócę z Krakowa do domu
Wiem, że pytam za wcześnie ale muszę się jakoś dowiedzieć i zaplanować to jak wrócę do domu i tutaj moje pytanie.
Czy Krakowianie wiedzą o której godzinie jedziemy z powrotem do Krakowa z Warszawy? Bo tak to jakoś odszukam pociąg czy też inny rodzaj transportu ;D
kupiłam o jeden bilet za dużo, jak ktoś chce odkupić to proszę. Rząd 25 miejsce 35. Cena 170, czyli cena fajtycznego zakupu. Co jest pewne obok będą siedziały 2 inne zapalone MJoweczki, więc zapraszam do wspólnego towarzystwa. Godzina 20.00 czwartek.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
- SZEŚĆSETBANIEK
Jeżeli oferta jest jeszcze aktualna, kupuję bilecik. :Dintelmet pisze:kupiłam o jeden bilet za dużo, jak ktoś chce odkupić to proszę. Rząd 25 miejsce 35. Cena 170, czyli cena fajtycznego zakupu. Co jest pewne obok będą siedziały 2 inne zapalone MJoweczki, więc zapraszam do wspólnego towarzystwa. Godzina 20.00 czwartek.
Powiedzcie mi tak:
w których rzędach i gdzie jest Was najwięcej....
chodzi mi o laski, które NAPRAWDĘ CHCĄ SIĘ BAWIĆ - o takich ludzi mi chodzi. Tylko i wyłącznie. Bo nie mam zamiaru kolejny raz znaleźć się wśród ludzi, którzy siedzą jak kołki i tylko od czasu do czasu klaszczą w dłonie jak na Kryszaku.
Będziemy dziś radzić z kilkoma koleżankami gdzie się umiejscowić (na Thrillerze/ i TII) i w niedzielę najpóźniej kupujemy bilety. i kurde fajnie byłoby mieć korzystne miejsce wśród Was za np. 90 zł...?
.... bo ja pójdę z torbami przez tego Michaela........... This Is It, Thriller , no na Gospel niestety się nie wybieram z przyczyn na razie wiadomych (lack of cash,honey) ....
z SZeŚĆciastek ; )))) SZEŚĆSETBANIEK też chciałabym się poznać
, może jest jeszcze dla Nas wśród Was jakieś wolne miejsce?
dowiem się dziś wieczorem.
Buziaki xoxoxo
w których rzędach i gdzie jest Was najwięcej....
chodzi mi o laski, które NAPRAWDĘ CHCĄ SIĘ BAWIĆ - o takich ludzi mi chodzi. Tylko i wyłącznie. Bo nie mam zamiaru kolejny raz znaleźć się wśród ludzi, którzy siedzą jak kołki i tylko od czasu do czasu klaszczą w dłonie jak na Kryszaku.
Będziemy dziś radzić z kilkoma koleżankami gdzie się umiejscowić (na Thrillerze/ i TII) i w niedzielę najpóźniej kupujemy bilety. i kurde fajnie byłoby mieć korzystne miejsce wśród Was za np. 90 zł...?
z SZeŚĆciastek ; )))) SZEŚĆSETBANIEK też chciałabym się poznać
Buziaki xoxoxo
Dobra!
Robię listę bo żem zła.
Warszawa, czwartek 10.12 godz.20.00
(informacje dla tych którzy jeszcze nie wiedzą gdzie chcą siedzieć. Ja właśnie taki problem mam.)
1.Luspa -52,53 i 56, 57 (a rząd i "sekor"? ;))
2.Anialim i speechless26- jedna za drugą Sektor: Amfiteatr Wej. XII,XIII
Rząd: 33,32
Miejsce: 103a,099a
A reszta?
Robię listę bo żem zła.
Warszawa, czwartek 10.12 godz.20.00
(informacje dla tych którzy jeszcze nie wiedzą gdzie chcą siedzieć. Ja właśnie taki problem mam.)
1.Luspa -52,53 i 56, 57 (a rząd i "sekor"? ;))
2.Anialim i speechless26- jedna za drugą Sektor: Amfiteatr Wej. XII,XIII
Rząd: 33,32
Miejsce: 103a,099a
A reszta?
-
Liberian*Girl
Witam wszystkich
ja wybieram się z koleżanką prawdopodobnie (jeśli będzie mogła) na czwartek (to jest ten drugi już dzień) i będę tak po środku, jaki dokładnie rząd i miejsce to jeszcze nie wiem, gdyż bilety mam zarezerwowane i dopiero wkrótce idę je odebrać. Ale bardzo byłoby mi miło, gdyby ktoś chciał, że tak powiem, pójść ze mną (no i moją koleżanką - fanką oczywiscie) bo im więcej ramion do zmoczenia łzami, tym lepiej
nie byłam w marcu, ale słyszałam, że to wspaniałe widowisko :)
tak więc, kto idzie tego dnia co ja, to piszcie :))
ja wybieram się z koleżanką prawdopodobnie (jeśli będzie mogła) na czwartek (to jest ten drugi już dzień) i będę tak po środku, jaki dokładnie rząd i miejsce to jeszcze nie wiem, gdyż bilety mam zarezerwowane i dopiero wkrótce idę je odebrać. Ale bardzo byłoby mi miło, gdyby ktoś chciał, że tak powiem, pójść ze mną (no i moją koleżanką - fanką oczywiscie) bo im więcej ramion do zmoczenia łzami, tym lepiej
nie byłam w marcu, ale słyszałam, że to wspaniałe widowisko :)
tak więc, kto idzie tego dnia co ja, to piszcie :))
I am just like a Billie Jean - I claim that Mike is the one.
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..

x
x