Agnieszkaaaaa

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

Cześć! Mam na imię Agnieszka i mam 17 lat. Na początek może opowiem moją krótką historię związaną z MJ . Michaelem i Jego twórczością zaczęłam się interesować w tym roku. Nie wiem kiedy dokładnie to się zaczęło ,ale mniej więcej okolice kwietnia i maja. Jednak działać zaczęłam w maju. Pewnej niedzieli przez parę godzin oglądałam różne filmiki i teledyski Michaela. Najbardziej spodobała mi się piosenka "Smooth Criminal". Po prostu zakochałam się w niej. Jestem dumna z tego że słucham piosenek Michaela, z każdym dniem coraz bardziej. Odkąd jestem Jego fanką bardzo zmieniło się moje życie. Dużo myślę o przyszłości i o tym jaka jestem a jaka powinnam być. Ogólnie to uważam że jestem dziwną osobą. Bardzo utrudnia mi życie to że jestem nieśmiała. Raczej nigdy nie udzielałam się na żadnych forach . Dołączyłam do tego ze względu na Michaela. Myślę że niewiele będę pisała na poczszególnych tematach ale na pewno będę czytała :P Moim marzeniem jest wyjechać do Kalifornii i tam zamieszkać. Interesuję również się tańcem. Talentu nie mam , ale zamiast siedzieć w domu i się nudzić wolę potańczyć ( jeśli można to tak nazwać ) To chyba wszystko co chciałabym napisać. ;-)
Awatar użytkownika
guruFARMI

Post autor: guruFARMI »

Mielec pozdrawia ;p
I promise you, the best is yet to come
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Agnieszkaaaaa pisze:Ogólnie to uważam że jestem dziwną osobą
Znajdziesz tu więcej takich ;) Jako jedna z nich się przywitam -> witaj na forum :)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: adula.8 »

Witaj ;-)

Miłego postowania życzę :mj:
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Witaj :) Nie bój się pisać. :) Nikt ciebie za to nie zlinczuje. :P
Obrazek
michaśka

Re: Agnieszkaaaaa

Post autor: michaśka »

Agnieszkaaaaa pisze: Jestem dumna z tego że słucham piosenek Michaela, z każdym dniem coraz bardziej.

Bardzo ładnie napisane :-) a co do tego, że jesteś dziwna to pamiętaj, że nie ma normalnych ludzi :wariat:
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
Tonka

Post autor: Tonka »

Witaj Agnieszko! Korzystaj, ile wlezie. Jest co nadrabiać względem MJ'a ;)
Awatar użytkownika
niobe86

Post autor: niobe86 »

Oj jest co nadrabiać, sama z każdym dniem odkrywam coś nowego :)

Witam gorąco! Pisz śmiało :):)
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Powiem tak- historia zbliżona do mojej, czas bycia fanem oscyluje w podobnych granicach :D:D, tez jestem bardzo nieśmiała, także mamy wiele wspólnego. Tutaj łatwo można poznać nowych znajomych ;>.

Także życzę powodzenia i mam nadzieję, że będziesz się tu często udzielać, pozdrawiam. Powodzenia ;*.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
Billie_Jean_

Post autor: Billie_Jean_ »

witajj :D

:mj:
ODPOWIEDZ