Agnieszkaaaaa
- Agnieszkaaaaa
Agnieszkaaaaa
Cześć! Mam na imię Agnieszka i mam 17 lat. Na początek może opowiem moją krótką historię związaną z MJ . Michaelem i Jego twórczością zaczęłam się interesować w tym roku. Nie wiem kiedy dokładnie to się zaczęło ,ale mniej więcej okolice kwietnia i maja. Jednak działać zaczęłam w maju. Pewnej niedzieli przez parę godzin oglądałam różne filmiki i teledyski Michaela. Najbardziej spodobała mi się piosenka "Smooth Criminal". Po prostu zakochałam się w niej. Jestem dumna z tego że słucham piosenek Michaela, z każdym dniem coraz bardziej. Odkąd jestem Jego fanką bardzo zmieniło się moje życie. Dużo myślę o przyszłości i o tym jaka jestem a jaka powinnam być. Ogólnie to uważam że jestem dziwną osobą. Bardzo utrudnia mi życie to że jestem nieśmiała. Raczej nigdy nie udzielałam się na żadnych forach . Dołączyłam do tego ze względu na Michaela. Myślę że niewiele będę pisała na poczszególnych tematach ale na pewno będę czytała :P Moim marzeniem jest wyjechać do Kalifornii i tam zamieszkać. Interesuję również się tańcem. Talentu nie mam , ale zamiast siedzieć w domu i się nudzić wolę potańczyć ( jeśli można to tak nazwać ) To chyba wszystko co chciałabym napisać. 
Re: Agnieszkaaaaa
Agnieszkaaaaa pisze: Jestem dumna z tego że słucham piosenek Michaela, z każdym dniem coraz bardziej.
Bardzo ładnie napisane
I'm a lover not a fighter
- mimi-yoshi
Powiem tak- historia zbliżona do mojej, czas bycia fanem oscyluje w podobnych granicach :D:D, tez jestem bardzo nieśmiała, także mamy wiele wspólnego. Tutaj łatwo można poznać nowych znajomych ;>.
Także życzę powodzenia i mam nadzieję, że będziesz się tu często udzielać, pozdrawiam. Powodzenia ;*.
Także życzę powodzenia i mam nadzieję, że będziesz się tu często udzielać, pozdrawiam. Powodzenia ;*.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
- Billie_Jean_