Annie Angel wita wszsystkich :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Annie Angel

Annie Angel wita wszsystkich :)

Post autor: Annie Angel »

Witam wszystkich ;-)
Od jakiegoś czasu już zaglądałam tu na forum i wreszcie zdecydowałam się do Was przyłączyć. Jak się pewnie domyślacie moje zainteresowania wiążą się z muzyką, a w ostatnim czasie głównie twórczością Michaela Jacksona. Poza tym bardzo lubię tańczyć i czytać książki.

Może napiszę jak zaczełam się interesować Michaelem Jacksonem....
Pamiętam go od moich najmłodszych lat. Pierwszym teledyskiem, jaki pamiętam był „Black Or White”. Jak byłam mała uwielbiałam ten teledysk. Jednak największe wrażenie zrobiły na mnie 2 fragmenty z koncertu jaki oglądałam w TV (gdzieś w połowie lat 90.). Jeden, jak Michael z dziećmi na scenie śpiewał, a drugi, to ten, w którym na końcu piosenki anioł przytulał Michaela. Ta druga piosenka mi się bardzo podobała. Jednak byłam wtedy bardzo młoda i jakoś z biegiem czasu zapomniałam o tej piosence.
Przez następne lata jak dorastałam nie interesowałam się jego muzyką, jednak zawsze lubiłam kilka jego piosenek. Aż do dnia 26 czerwca... Wszędzie było mówione o Michaelu...Wtedy przypomniał mi się fragment koncertu jaki oglądałam jako mała dziewczynka. Zaczęłam szukać w internecie tej piosenki i znalazłam (chodziło oczywiście o „Will You Be There”). Ale zanim doszłam do litery W, przesłuchałam prawie że wszystkie piosenki Michaela i dużo mi się spodobało. Zaczęłam szukać informacji o nim i zrozumiałam wtedy wiele faktów z jego życia. Od tego momentu codziennie słucham piosenek Michaela, oglądam jego teledyski, koncerty, czytam wywiady itd. Niektóre piosenki wywierają na mnie taki wpływ, że za każdym razem, kiedy ich słucham uśmiecham się, a inne skłaniają do refleksji.

Mam nadzieję że dowiem się dużo ciekawych rzeczy od Was, którzy interesujecie się muzyką Michaela od wielu lat :)
Awatar użytkownika
Tonka

Post autor: Tonka »

Witaj na forum, Annie, miłego korzystania ;)
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: adula.8 »

Witam ;-)
i miłego postowania życzę ;-) :mj:
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Witaj :) Miłego dalszego poznawiania MJa :)
Obrazek
ODPOWIEDZ