Marta

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Witam Cie baaardzo serdecznie mam nadzieje ze sie bedziesz tu z nami bardzo dobrze bawić :mj: :dance:
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Ja również witam Cię serdecznie chlebem i solą na polskiej ziemi, tzn. na polskim forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Witamy słynną Martę!!!! japrosic
:mj: :mj: :mj:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
whoisit1

Post autor: whoisit1 »

CZESC.PAMIĘTAJ MARZENIA SIĘ URZECZYWISTNIAJĄ ALE TYLO WTEDY KIEDY O TO ZADBASZ I SAM W NIE UWIERZYSZ
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

whoisit1 pisze:CZESC.PAMIĘTAJ MARZENIA SIĘ URZECZYWISTNIAJĄ ALE TYLO WTEDY KIEDY O TO ZADBASZ I SAM W NIE UWIERZYSZ
Czytam 3 Twojego posta pod rząd... zanim wejdziesz na forum i zaczniesz pisać to wyłącz CapsLock'a, bo mu tu ani nie głusi ani nie ślepi!
Pisz jak człowiek.
...
Marta Wozniak

Post autor: Marta Wozniak »

O Dzizas (Jezu)!Jakie mile powitanie! Nie spodziewalam sie! Ale tez mialam nadzieje na zrobienie paru odobom niespodzianki.
Tak, Zelia, tak, tak-nie mylisz sie!
Kasiu-M.Dz.-najlepiej dzwonic po 21.00, bo wczesniej z reuly jestem w pracy i tyram, sorki! A bardzo chetnie bym Cie uslyszala.
Pomyslalam, ze zarejestruje sie na Waszym forum, bo moze cos uslysze o Michaelu i bede mogla dac cynk, jak np ta ostatnia wizyta w Londynie.
Czasem dobrze jest miec bezposredni kontakt.
Zalamuje mnie to, ze Michael kupl dom na Bahrain... To w sumie nie jest zly pomysl z jego punktu widzenia, bo z Dubaju robi sie drugie St. Tropez, ale...Jak taki szary czlowiek, a szczegolnie kobieta ma sie tam poruszac-gdyby on nie zamierzal sie stamtad ruszac???
Usciski dla wszystkich!
Marta
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Marta Wozniak pisze:O Dzizas (Jezu)!Jakie mile powitanie! Nie spodziewalam sie! Ale tez mialam nadzieje na zrobienie paru odobom niespodzianki.
No BA! :party:
Po nas różnych rzeczy można się spodziewać, więc bądź czujna :glupi:
A co do niespodzianki....
Udał Ci się :-)
Marta Wozniak pisze:Kasiu-M.Dz.-najlepiej dzwonic po 21.00, bo wczesniej z reuly jestem w pracy i tyram, sorki! A bardzo chetnie bym Cie uslyszala.
Nie, no nie przepraszaj :mlotek:
Ja tak właśnie jakoś dzwoniłam, ale w niedzielę, więc może dlatego.... :knuje:
Nic to, spróbujemy jeszcze w tym tygodniu ;-)
Marta Wozniak pisze:Pomyslalam, ze zarejestruje sie na Waszym forum, bo moze cos uslysze o Michaelu i bede mogla dac cynk, jak np ta ostatnia wizyta w Londynie.
O! To byłoby cudownie! :jachce:
Nic nie robi mi tak dobrze na duszy, jak relacje "z Michael'a", od osoby, która widziała i słyszała, a jednocześnie jest namacalna.
Nie jestem zdsperowaną fanką, żeby nie było :wariat:
Marta Wozniak pisze:Zalamuje mnie to, ze Michael kupl dom na Bahrain... To w sumie nie jest zly pomysl z jego punktu widzenia, bo z Dubaju robi sie drugie St. Tropez, ale...Jak taki szary czlowiek, a szczegolnie kobieta ma sie tam poruszac-gdyby on nie zamierzal sie stamtad ruszac???
:knuje: No właśnie ktoś tu coś pisał, że Raimone zdementowała te plotki.
Ja już nic nie wiem- odkąd MJJsource poleciało w kosmos, nie wiem w co mam wierzyć.
Ale nawet, jeśli Michael rzeczywiście planuje pozostać na Bahrajn, to jest jeden dla nas plus :party:
Powrotny bilet lotniczy Warszawa- Bahrajn kosztuje w KLM'ie tylko 2.500,- PLN, a więc taniej niż do Kaliforni :-)
Zawsze się zastanawiam, gdzie jest granica pomiędzy naiwnością, a optymizmem :smiech:
To ja chyba już pójdę do tej pracy :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ