Mi też ten błąd wyskakujeMilena pisze:Witam
Ściągnęłam, ale nie mogę rozpakować. Wyskakuje "błąd, uszkodzony nagłówek"
A tak baaardzo chciałam to obejrzeć:-(
TVP1: The Story Of Michael Jackson / TVN: Superwizjer
- JoannaTempest
Re: Nie mogę rozpakować
- babybemine
- babybemine
- JoannaTempest
- Annie Jackson
Programy są w formie dvd bo tak było mi najwygodniej i najszybciej. Kompresja do divx zajmuje trochę czasu. "Historia..." jest już w tym formacie dostępna, ktoś inny zapowiedział wrzut Superwizjera.
Jeszcze odnośnie moich plików, po zgłaszanych tu problemach spróbowałem pobrać i rozpakować Superwizjera. Wszystko było ok.
Jeśli ktoś nie chce lub nie wie jak nagrać to na płytę to zawsze może, po rozpakowaniu oczywiście, zmienić rozszerzenie pliku vob na *.mpg i otworzyć to na komputerze w odtwarzaczu, którego używa do oglądania filmów.
Jeszcze odnośnie moich plików, po zgłaszanych tu problemach spróbowałem pobrać i rozpakować Superwizjera. Wszystko było ok.
Jeśli ktoś nie chce lub nie wie jak nagrać to na płytę to zawsze może, po rozpakowaniu oczywiście, zmienić rozszerzenie pliku vob na *.mpg i otworzyć to na komputerze w odtwarzaczu, którego używa do oglądania filmów.
- JoannaTempest
- JoannaTempest
- Annie Jackson
Mi nadal nie działa. Po nagraniu na płytę nadal mam: Video_TS, Video_TS,JoannaTempest pisze:Udało mi sie juz...heh jednak to ja coś pochrzaniłam ;) Jeszcze raz dzięki za udostępnienie ;)
VTS_01_0, VTS_01_0 i VTS_01_1, przy czym otwierając ostatni mam sam głos. Może JoannaTempest ja pomieszałam coś to samo co ty, to może powiesz mi co mam zrobić żeby zadziałało?
Zawsze ściągając, nagrywając wszystko działało. Nie wiem dlaczego tym razem nie chce odpalić.
a ja powiem tak, dziękuję pięknie. Rozpakowało się jak należy i się nawet obejrzało, ale muszę przyznać, że poza fajnymi wstawkami na temat Polski i stosunku Michaela do Polski, to film jest totalną porażką i w zasadzie nie wnosi niczego dla polskiego fana, czy jakiegokolwiek. Super momenty z ą zagorzała MJowką z Polski.
No cóż. Chcieli zrobić o Jacksonie w pół godziny i zrobili - kałabanię. Tandeta straszna. Kto kocha Mike`a może sobie darować.
oczywiście to tylko moje zdanie. Gdybym miała pół godziny na przedstawienie Michaela, to zdecydowanie inaczej by to wyglądało.
No cóż. Chcieli zrobić o Jacksonie w pół godziny i zrobili - kałabanię. Tandeta straszna. Kto kocha Mike`a może sobie darować.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!