A swoją drogą to nie wiem czy dziewczyny nie mają racji, że bransoletka bez MJ byłaby lepsza. Nie każdy w sumie wie skąd słowa Heal the world pochodzą (niestety są tacy, znam paru...
Bransoletki z muliny.
Plan był oczywiście i to dobry, ale zauważ, że sama nie dasz rady zorbić dla całego MJPT bransoletek, nawet ze wsparciem z dwóch osób. Jest nas trochę za dużo ;P
A swoją drogą to nie wiem czy dziewczyny nie mają racji, że bransoletka bez MJ byłaby lepsza. Nie każdy w sumie wie skąd słowa Heal the world pochodzą (niestety są tacy, znam paru...
) dzięki temu mielibyśmy znak rozpoznawczy MJówek :):)
Ostatnio zmieniony pn, 07 wrz 2009, 21:02 przez Elen, łącznie zmieniany 1 raz.
- woman.in.the.mirror
- woman.in.the.mirror
- wiśnia1994
- wiśnia1994
- woman.in.the.mirror
Ok więc prosiłabym, żeby każdy teraz z tej listy (poniżej) napisał mi jakie chce kolory i jaki napis. ;) A oto lista (przy tych którzy już wyrazili jakie chcą to napiszę, a Wy powiecie czy się zgadza)
1. M.J [*][/b] - tło czarne, napis biały Heal the world i tło czarne, napis biały z inicjałem "M.J. I love you more''
2. Teresa - tło czarne, napis biały MJ I love you more
3. Dzwoneczek MJJ
4. SmoothCriminal119 - tło czarne, napis biały MJ I love you more
5. MJ4everify - tło czarne, napis biały MJ forever
6. wiśnia1994 - tło czarne, napis biały Heal the world
7. Amy
8. raspberyy140
9. Enter
10. Agnes
11. agusiaa_w - tło czarne, napis biały Heal the world
12. Applehead
13. Dunk - tło czarne, napis biały make that change i I love you more.
14. Elen - tło czarne, napis biały Heal the world
15. blackvarnish - tło czarne, napis biały MJ Heal the world
16. viva201 - tło czarne, napis biały MJ I love you more
17. Malwina27 - tło czarne, napis czerwony Make that change
18. Sun - tło czarne, napis biały I love you more
19. Lauren - tło czarne, napis biały Heal the world
20. Annie_17 - tło czarne, napis biały MJ I love you more
Aktualnie zamykam listę zgłoszeń gdyż inaczej nie wyrobię się z tym do końca życia nawet z pomocą :P Ale jeżeli są jeszcze chętni to otwieram tzw. listę rezerwowych więc też można się zgłaszać ;):)
A i jeszcze jedna sprawa dosć ważna. Ogółem potwierdzę wszystko jutro wieczorem, bo sama muszę uzgodnić to z rodzicami. I przewiduję, że koszt będzie wynosił do 4,5 zł Więc jeżeli dalej jesteście chętni to potwierdzajcie na PW lub GG ;)
1. M.J [*][/b] - tło czarne, napis biały Heal the world i tło czarne, napis biały z inicjałem "M.J. I love you more''
2. Teresa - tło czarne, napis biały MJ I love you more
3. Dzwoneczek MJJ
4. SmoothCriminal119 - tło czarne, napis biały MJ I love you more
5. MJ4everify - tło czarne, napis biały MJ forever
6. wiśnia1994 - tło czarne, napis biały Heal the world
7. Amy
8. raspberyy140
9. Enter
10. Agnes
11. agusiaa_w - tło czarne, napis biały Heal the world
12. Applehead
13. Dunk - tło czarne, napis biały make that change i I love you more.
14. Elen - tło czarne, napis biały Heal the world
15. blackvarnish - tło czarne, napis biały MJ Heal the world
16. viva201 - tło czarne, napis biały MJ I love you more
17. Malwina27 - tło czarne, napis czerwony Make that change
18. Sun - tło czarne, napis biały I love you more
19. Lauren - tło czarne, napis biały Heal the world
20. Annie_17 - tło czarne, napis biały MJ I love you more
Aktualnie zamykam listę zgłoszeń gdyż inaczej nie wyrobię się z tym do końca życia nawet z pomocą :P Ale jeżeli są jeszcze chętni to otwieram tzw. listę rezerwowych więc też można się zgłaszać ;):)
A i jeszcze jedna sprawa dosć ważna. Ogółem potwierdzę wszystko jutro wieczorem, bo sama muszę uzgodnić to z rodzicami. I przewiduję, że koszt będzie wynosił do 4,5 zł Więc jeżeli dalej jesteście chętni to potwierdzajcie na PW lub GG ;)
Ostatnio zmieniony wt, 08 wrz 2009, 14:45 przez woman.in.the.mirror, łącznie zmieniany 3 razy.
nie wiem na co się zdecydowac...czy na M.J. Heal The World czy M.J. I love you more
edit.
jeśli byłaby taka możliwość prosiłabym o dwie czyli 2x4,5 zł
1. Tło czarne, napis biały bez inicjalu " Heal the world"
2. Tło czarne, napis biały z inicjałem "M.J. I love you more''
edit.
jeśli byłaby taka możliwość prosiłabym o dwie czyli 2x4,5 zł
1. Tło czarne, napis biały bez inicjalu " Heal the world"
2. Tło czarne, napis biały z inicjałem "M.J. I love you more''
Ostatnio zmieniony wt, 08 wrz 2009, 8:54 przez M.J.[*], łącznie zmieniany 2 razy.

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Zgadza się : ).woman.in.the.mirror pisze:2. Teresa - tło czarne, napis biały MJ I love you more
Właśnie też się nad tym zastanawiam...Malwina27 pisze:nie fajniej by bylo na czarno i czerwony napis ?
woman.in.the.mirror, czy masz może jakąkolwiek bransoletkę o tym zestawieniu kolorów? Chciałabym zobaczyć jak by to mniej więcej wyglądało : ).

- woman.in.the.mirror
Nie posiadam takiej, ale zaręczam że jest bardzo ładna ;) A więc teraz ważne ogłoszenie:
Potwierdzam to, że zrobię dla Was bransoletki takie jakie sobie zażyczyliście ;) A koszty bransoletki to 5 zł + koszt przesyłki jak za zwykły list, czyli 1,55 = 6,55. Tyle będą one kosztować. Będę je wysyłać przez pocztę, przesyłką za pobranie.To już jest na 100 % więc jeszcze raz proszę o potwierdzenie zamówienia ;) A ja zabieram się do pracy :D
I wolałabym, żebyście pisali na GG bo nie wszystkie PW ode mnie dochodzą ;)
Potwierdzam to, że zrobię dla Was bransoletki takie jakie sobie zażyczyliście ;) A koszty bransoletki to 5 zł + koszt przesyłki jak za zwykły list, czyli 1,55 = 6,55. Tyle będą one kosztować. Będę je wysyłać przez pocztę, przesyłką za pobranie.To już jest na 100 % więc jeszcze raz proszę o potwierdzenie zamówienia ;) A ja zabieram się do pracy :D
I wolałabym, żebyście pisali na GG bo nie wszystkie PW ode mnie dochodzą ;)