Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Jeżeli ktoś się natknie w jakimś sklepie internetowym na Thrillera w SACD to niech mi da znać proszę
Dziękuję
A co do Which
No z aspektu cenowego to ciekawy sklep. Są takie pozycje które śmieszą: BAD za 145 zł. no i takie jak SC na CD które nie śmieszą bo takie rodzynki trudno wycenić.
..::BuSzMeN::.. pisze:MICHAEL JACKSON / THILLER (CD) - tego nie mam
A propos taki off topic.
Niedawno w pewnym dużym sklepie na dziale z książkami obok takich kategorii jak dramat, romanse, bajki, itp. trafiłem na kategorię "triler"
MJJ pisze:Czy ktoś z was korzystał już z tego sklepu ?
A jeśli tak to jaką macie opinię.
Korzystałam wielokrotnie i opinię mam bardzo dobrą. Podchodzą do klienta poważnie. O wysyłce towaru lub jeśli coś jest nie tak np. przedłuża się termin realizacji (bo właściwie wszystkie płyty sprowadzają z zagranicy) zawsze powiadamiają telefonicznie. Poza tym ściągneli mi kilka razy parę fajnych japońskich singli i płyt, które "w reszcie świata" w ogóle nie były wydane, więc byłam zachwycona a ta cała firma nazywa się "SUN" - naprawdę polecam!
(normalnie tak jakbym wystawiała komuś opinię na allegro )