Z prawie 3000 zarejestrowanych użytkowników mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto tak jak ja lubi czytać książki o Harrym.
 Cóż, wychowałam się się z nim, a wszystko przez mojego tatę, który gdy miałam 11 lat kupił mi na Mikołaja pierwszą część Harry'ego. Z początku książka leżała na półce, ale gdy dostałam drugą wzięłam się za czytanie - co ciekawe najpierw przeczytałam drugą, a dopiero później wróciłam do pierwszej. Tak zaczęła się moja przygoda ze światem magii jaki stworzyła J. Rowling. Nie uważam bynajmniej (tak jak moja mama), że to bajki dla dzieci. Mimo, że mam te 19 lat, to wpadłam w ten świat po uszy i wcale nie chce z niego wychodzić.
  Cóż, wychowałam się się z nim, a wszystko przez mojego tatę, który gdy miałam 11 lat kupił mi na Mikołaja pierwszą część Harry'ego. Z początku książka leżała na półce, ale gdy dostałam drugą wzięłam się za czytanie - co ciekawe najpierw przeczytałam drugą, a dopiero później wróciłam do pierwszej. Tak zaczęła się moja przygoda ze światem magii jaki stworzyła J. Rowling. Nie uważam bynajmniej (tak jak moja mama), że to bajki dla dzieci. Mimo, że mam te 19 lat, to wpadłam w ten świat po uszy i wcale nie chce z niego wychodzić.   Jeśli chodzi o filmy, to cieszę się, że przed ich obejrzeniem zdążyłam przeczytać książki. Podobają mi się, ale wolę jednak książki, gdzie można urochomić swoją wyobraźnię na maksa i mieć przy tym kupę zabawy.
 Jeśli chodzi o filmy, to cieszę się, że przed ich obejrzeniem zdążyłam przeczytać książki. Podobają mi się, ale wolę jednak książki, gdzie można urochomić swoją wyobraźnię na maksa i mieć przy tym kupę zabawy. A co Wy macie do powiedzenia na temat Harry'ego?

Oh, prócz pierwszej części. Pamiętam jaka byłam zadowolona i szczęśliwa jak mama dała mi ją na urodziny bodajże.
 Oh, prócz pierwszej części. Pamiętam jaka byłam zadowolona i szczęśliwa jak mama dała mi ją na urodziny bodajże. x
x x
x