Dla chcącego - nic trudnego
Spotkania fanów w Łodzi
- Dangerous_Dominika
- Dangerous_Dominika
- Maharet
Ja też mam szkołę Dominika, ale tak na dłuższą metę teraz po tych wakacjach, spotkaniach, MJowisku... bez fanów MJa na horyzoncie nie przetrzymam tego klasowego towarzystwa, które (lekko rzecz ujmując) nie za badzo przypada mi do gustu, ale to juz ostatnia klasa. Do kwietnia wytrzymam z nimi, a potem tylko maturka ...(taaa - 'tylko')
Atmosfera MJowiska była zbyt piękna chyba... teraz w otoczeniu nie-fanów ciężko się pozbierać... i pogadac nie można ...
ok, to tylko czekać na datę i sprawdzać rozkłady jazdy
Atmosfera MJowiska była zbyt piękna chyba... teraz w otoczeniu nie-fanów ciężko się pozbierać... i pogadac nie można ...
- dokładnie!!! Ja wyskrobuje sobie wolne hahaha (a nóż to będzie sobota?)ioreta pisze:Też zazdrościłam tym wszystkim ludziom, co np. przyjechali z Poznania, Śląska, Szczecina czy Gdańska - wiedzieli już o sobie wszystko, zaśpiewali już pewnie wszystkie piosenki itd.
- Dangerous_Dominika
Maharet pisze: dokładnie!!! Ja wyskrobuje sobie wolne hahaha (a nóż to będzie sobota?)
to w sumie tak bedzie "kochane pieniazki dajcie rodzice ;]"
i mam nadzieje ze to bediz eosbota..bo u mnei trzeba jakies "wnioski" wypelniac aby sie zwalniac czy usprawiedliwiac..chociaz fajnie byloby napisac w miejsce powod; Michael Jackson ;)
ja mam jednego fana blisko siebie kolega z klasy ale to fan od wielu lat..ktory nie lubie delikatnie mowiac osob ktore przypomnialy sobie o MJ po smierci ;)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- niespodzianka
- Dangerous_Dominika
ioreta pisze:Wy się tak nie przejmujcie tą maturą, dziewczyny! Dangerous_Dominika, już my Cię tam usprawiedliwimy ;)
ok ;D
chociaz by smiesznie bylo i moja klasa by sie nie zdziwila ale smiala i owszem ;)Maharet pisze:myślisz, że wniosek z powodem "Michael Jackson" byłby przyjęty???
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Oj Dziewczyny jak Wy się dziś rozgadałyście :)
Z tą podróżą do Warszawy dobry pomysł, właśnie dziś tak sobei myślałam, że muszę być na odsłonięciu tej płyty i miałam pytać czy w razie czego się wybierzecie
Super, że mamy 2 nowe MJówki z Łodzi
Gdzieś na forum widziałam wczoraj jeszcze jedną z łodzi/pabianic (czyli dokładnie tak jak ja) ale jeszcze się tu nie odezwała
A maturą serio nie ma się co tak przejmować - więcej strachu i gadania, niż rzeczywiście potrzeba
A i najwazniejsze - Ioreta dzięki za foteczki
ps. znów sie popłakałam na przemowie Kingi
Z tą podróżą do Warszawy dobry pomysł, właśnie dziś tak sobei myślałam, że muszę być na odsłonięciu tej płyty i miałam pytać czy w razie czego się wybierzecie
Super, że mamy 2 nowe MJówki z Łodzi
A maturą serio nie ma się co tak przejmować - więcej strachu i gadania, niż rzeczywiście potrzeba
A i najwazniejsze - Ioreta dzięki za foteczki
ps. znów sie popłakałam na przemowie Kingi
Popieram moje przedmówczynie nie martwcie się maturą, naprawdę po latach stwierdzicie, że nie ma czym :)
A na stresa najlepsza jest muzyka MJ :) Ostatnio jak jechałam do klienta w Wawie to mój szefu parę metrów przed miejscem docelowym właczył ni z tego ni z owego radio i zaczęło lecieć Man in the mirror...i mój stres się ulotnił, a teakiej miłej rozmowy z klientem nie miałam dawno :D
Dzięki MJ :)
Podróż do Warszawki z MJówkami byłaby ciekawa, pół pociągu rozbrzmiewałoby naszym śpiewem :)
A na stresa najlepsza jest muzyka MJ :) Ostatnio jak jechałam do klienta w Wawie to mój szefu parę metrów przed miejscem docelowym właczył ni z tego ni z owego radio i zaczęło lecieć Man in the mirror...i mój stres się ulotnił, a teakiej miłej rozmowy z klientem nie miałam dawno :D
Dzięki MJ :)
Podróż do Warszawki z MJówkami byłaby ciekawa, pół pociągu rozbrzmiewałoby naszym śpiewem :)
- Maharet
ech, dziękiElen pisze:Popieram moje przedmówczynie nie martwcie się maturą, naprawdę po latach stwierdzicie, że nie ma czym :)
Ale na razie - rozumiecie... mam stres i przedmioty trzeba wybrać do końca miesiąca, a ja oczywiście niezdecydowana ciągle....
Mi też muzyka MJ pomaga bardzo... (ostatnio na koszmarny ból brzucha
- oj tak, byłoby zapewne wspaniale. Wizja wspólnej Warszawy i niespodzianki w Łodzi trzyma mnie przy nie załamaniu się tym, co mnie czeka w maju i ile mam do nauczenia.Elen pisze:Podróż do Warszawki z MJówkami byłaby ciekawa, pół pociągu rozbrzmiewałoby naszym śpiewem :)