Szczecin na MJowisko 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

No i już po! :( Dziewczyny dziękuję wam za wszystko!!!!! Było cudownie!!!! :mj: Chcę jeszcze!!! I czekam na spotkanie w Szczecinie!
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

Też dziękuje wam dziewczyny!! Było wspaniale pomimo kilku problemów z salą w klubie. Już za tym tęsknię i za wami!!! Zdjęcie z M.Dż :
http://yfrog.com/cbmjowisko2009019j
:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

I ja Wam dziękuję. Za wszystko. Jeszcze :(. Mam nadzieję, że spotkanie niebawem...
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Ja też Wam dziękuję za świetną atmosferę i w ogóle za wszystko!
A co do zdjęć, to może niech każdy powrzuca gdzieś do pobrania i powymieniamy się linkami (chyba, że wolicie mailem przesyłać?).
Obrazek
Olica

Post autor: Olica »

Szkoda, że się w końcu nie dowiedziałam, które z was były z ekipy Szczecińskiej. Odezwę się jak będę przyjeżdżac do Szczecina może jakieś wspólne spotkanie? Możliwe, że w ciągu 2 tyg przyjadę do naszego pięknego miasta :)
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Olica, w klubie zapoznałam się z Nekro i chyba to on wspomniał mi o Tobie, że z nimi jechałaś z Warszawy :) Szkoda, że nie udało nam się spotkać w Łodzi, ale wszystko jest do nadrobienia :)
Obrazek
Olica

tak, to o mnie chodziło :) no i mi nic nie powiedział i nie przedstawił nas sobie. Już ja mu dam popalic na nastepnym spotkaniu. I tak jak każdy pytał skąd jestem odpowiadałam, że ze Szczecina, więc chcąc nie chcąc byłam w waszej drużynie :)
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Olica pisze:Już ja mu dam popalic na nastepnym spotkaniu
Daj daj ;-) i pozdrów przy okazji :) A tak w ogóle to zauważyłam, że mam go na kilku zdjęciach, więc gdyby je chciał, to nie ma problemu ;-) A na tym zdjęciu http://yfrog.com/241005435j jest chyba grupka z Warszawy i tak się zastanawiam czy Ciebie gdzieś tu nie ma... :)
Obrazek
Olica

Tak, to my. Ja to ta ruda czupryna.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Izabela mam nadzieje ze zobaczymy sie za rok to Ci piwo postawie za tą róże :P

Szczecin - jesteście cudowni! :D
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

MichaelsAngel pisze:Ja przepraszam Ize (chyba Izabele, nie jestem w stanie zapamiętać tyle imion na raz.. :P) z 'wesołego pociągu' bo nie oddałam Ci tych 4 zł za róże :( Zupełnie mi z głowy wyleciało...Ale mam nadzieje ze zobaczymy sie za rok to Ci piwo postawie :P
MichaelsAngel ja naewt o tym nie pamiętałam :) także nie ma o czym gadać!! :) Też mam nadzieję, że zobaczymy się za rok obowiązkowo!!!
Pozdrowionka :)
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

hyh zmieniłam juz posta co by to 2 razy nie przepraszac :P
uściski dla Was wszytskich :))
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Olica pisze:Tak, to my. Ja to ta ruda czupryna.
O widzisz, to nawet niedaleko siebie stałyśmy ;)

MichaelsAngel, dzięki za podzielenie się parasolką :P
wojowniczka_światła, tak się zastanawiam, gdzie ja się wtedy podziewałam jak robiłyście to zdjęcie ;P
A tu my w "wesołym pociągu" z tym cudnym obrazem zapożyczonym od Alter_ego :) http://yfrog.com/0g1005430j
Obrazek
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

Aga właśnie nie wiem gdzie byłaś brakuje nam Ciebie na tym zdjęciu!!!
A na tym, które dałaś wyszłam strasznie( xD ) ale są na nim wszystkie moje kochane dziewczyny więc jest super!!!
MichaelsAngel ciesze się, że poznałam moją bratnią duszę :-*
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Witam serdecznie Szczecin i wraz z przywitaniem dobra wiadomość :happy:

Jutro tj. 2.09.2009 o godzinie 16:00 odbędzie się spotkanie „po zlotowe” w sprawie wymiany wrażeń, zdjęć oraz wszystkiego czym tam chcecie . Zbiórka pod naszym Michaelowym drzewem tj. Park Kasprowicza aleja, mniej więcej naprzeciwko Castelari, jak ktoś nie wie gdzie a będzie chciał przyjść proszę o PW.

Zapraszamy wszystkich. Oczywiście tych, którzy nie byli w Łodzi też :jachce: . Każdy kto chce się spotkać niech czuje się zaproszony!

Izu - współpomysłodawca spotkania i moja Czarna Mamba :knuje:

Edyta - to spotkanie jest dla Ciebie… mam nadzieję, że choć w części uda nam się zrekompensować Ci brak możliwości bycia na Zlocie, a i bez Młodego się nie pokazuj,

Hania - obowiązkowo i bez dyskusji, a jak masz przy sobie swoją bratnią duszę (MichaelsAngel) to też, też,

Werka - Ciebie chyba nie ma w Szczecinie bo pilnie się uczysz, no cóż już po pierwszym dzwonku hihi,

Aga 222 - mam nadzieję, że uda Ci się jutro być,

Kama, Olica, Lucasso - Wy jesteście na miejscu???

Wszystkie MJóweczki szczecińskie jutro pod drzewo proszone, nie szczecińskie też!

Pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
ODPOWIEDZ