W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam,
Jestem fanka MJ'a od samego dzieciństwa. Szczerze powiedziawszy nie pamiętam okresu w swoim życiu w którym nie gościłby ów piosenkarz :D Rodzice twierdza że mialam 3 lata gdy zaczęłam swoja podróż w muzyke Jacksona:D A na forum natknęłam się dopiero wczoraj :D Mam nadzieję, że poznam wielu oddanych i równie świrnietych (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) osób na jego punkcie. Trzymajcie się ciepło !!:D
"Your words stabbed my heart, and I cried tears of pain..."
"You are the sun, you make me shine a more like the stars that twinkle at night..."
Witaj Sleepless
Cieszę się do do nas dotarłaś- aż dziw bierze, że tak późno
Bądź pewna, że nas, świrów, jest tu dostatek
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Sleepless pisze:Witam,
Jestem fanka MJ'a od samego dzieciństwa. Szczerze powiedziawszy nie pamiętam okresu w swoim życiu w którym nie gościłby ów piosenkarz :D Rodzice twierdza że mialam 3 lata gdy zaczęłam swoja podróż w muzyke Jacksona:D A na forum natknęłam się dopiero wczoraj :D Mam nadzieję, że poznam wielu oddanych i równie świrnietych (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) osób na jego punkcie. Trzymajcie się ciepło !!:D