W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
jestem tu już niby od czerwca ale tak jaos tu nie zagladałam, bo moim domkiem jest jacksonworld :) Ale obiecuje sie porpawić :) No cóz moge powiedzieć o sobie to po 1 nick Mjabs jest juz w pewnym sensie nieaktualny bo zmieniałm bo na Wendy:) A tak wogóle to nazywam się Ewelina Brania. Mam latek 17 a fanka mj jestem chyba od zawsze... Pierwsza jego płytke dostałam w wieku 5 lat a juz wtedy miałam świra na jego punkcie Co do ulubionych piosenek to musze stwierdzic że wszystkie sa moimi ulubionymi :) hmmm...żałuje trochę ze nie mogłam sie pojawic na zlocie w tym roku ale po prostu no na bank musze przyjechac w przyszłym bo jak sie człowiek nasłucha jaka jest super zabawa to....no i po 2 to wstyd być fanem MJ a nie pojawic sie na żadnym zlocie fanów.....
To tyle co moge powiedziec o sobie :) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie w swoim gronie ;)
Witaj Ewelinko :]
Mam nadzieję, że szybko sie tu wygodnie rozmościsz i będzie Ci ciepło i miło w tym nowym domku :]
Dbaj o niego i postaw tu czasem kilka kwiatuszków zaklętych w posty, a jestem pewna, ze będziesz chętnie tu wracać, i że my, Twoi współmieszkańcy, dzięki Tobie także jeszcze lepiej się tu poczujemy :]
Witamy Cię, Mjaks, bardzo serdecznie
Mam nadzieję, że prócz kilku kwiatuszków, o których wspomniała MJowitka, posadzisz tu również niejedno drzewko
I trzymam mocno kciuki za to, aby dane nam było się poznać w cztery oczy na kolejnym MJowisku, a kto wie....?
Może i wcześniej
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"