Witam was wszystkich (Ania WMJ)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Witam was wszystkich (Ania WMJ)

Post autor: Ania WMJ »

Bardzo ale to bardzo się cieszę, że do was dołączyłam. Ja jestem fanką MJ od 1984 roku, w którym to rozpoczął się duży przełom w moim życiu. Byłam wtedy szaloną nastolatką i materiałów o Mickey'u było bardzo niewiele. Płyty winylowe przywoziło się z zachodu ( jak ktoś miał możliwość oczywiście). No i ja ciągle liczyłam na to że puszczą Michaela w "Trójce", w "Videotece" lub w "Jarmarku". To były czasy kiedy z trudem zdobywało się Jego plakaty. Ale był tak mi bliski sercu, że aż paliło, ale to było piękne. Zebrało mi się na wspomnienia. A ile znosiłam prześladowań od rodziny i nie tylko za moje "szaleństwo". Wierzcie mi a byłam naprawdę szalona na Jego punkcie. Nie było fan clubów i ogólnie nie było z kim pogadać. Bardzo się cieszę że moge z wami być, no i z powodu urodzin MJ składam wam najgorętsze życzenia i pozdrowienia. Niedługo powrócę do moich wspomnień. Odezwijcie się pa pa
AniaWMJ
Obrazek
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

Witamy na forum :)
:mj:
` You're just another part of me [...]

Obrazek
Awatar użytkownika
Truth

Post autor: Truth »

Witaj! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj na forum! ;-)
Wspaniały staż fanowania.. Zazdroszczę! :mj:
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj na forum! ;-)
Wspaniały staż fanowania.. Zazdroszczę! :mj:
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Dzięki za powitanie, jest mi niezmiernie miło. Żałuje teraz jednej rzeczy, której nie zrobiłam, kiedy Mickey był jeszcze z nami, otóż straciłam bardzo głupio okazję zobaczenia go na Bemowie, choć mój wówczas chłopak chciał mi kupić bilety na koncert, a mi się jakoś nie chciało, no i teraz naprawdę zobaczyłam kogo i ile tak naprawdę straciłam. Sorki, strasznie mi się smutno zrobiło, gdyby można było cofnąć czas.... :beksa: glupija Och, tyle bym zrobiła żeby go odzyskać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: Susie. »

Witamy serdecznie ;-)

Też chciałabym teraz cofnąć czas,
ale żeby zacząć interesować się Michaelem wcześniej...
Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam Cię serdecznie ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Bardzo chciałabym poznać kogoś kto Go widział, móc pogadać o Nim, jaki był Michael, jakie wywarł na tej osobie wrażenie. Może znacie kogoś takiego? Paul Mc Cartney po współpracy z Michaelem kiedyś powiedział, że to ogromnie utalentowany chłopiec o bardzo wrażliwej (delikatnej) duszy.
Obrazek
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

witaj :)

mój staż jest też dość długi - zaraz po wydaniu BAD. Pamiętam to wszystko o czym piszesz - polowanie w Trójce (Niedźwiedzki i Skolarska), czatowanie na plakaty, plakietki. Należałam do fanclubu - tak był jeden - w Gdańsku (czy Gdyni?). Raz nawet jechałam przez całą Polskę (z mamą, bo małolata byłam) na zlot fanów w Gdyni.

w innym wątku przeczytalam że dzięki MJ skonczylaś anglistykę we Wrocławiu. To niesamowite, bo ja - wlasnie dzięki MJ pokochałam angielski, który wszedł mi dzięki temu do głowy jak w masło. Studiowalam anglistykę własnie we Wrocławiu :) I widzę, że addicted2MJ ma tę samą historię.

pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Ania WMJ

To suuuper, cięszę się niezmiernie, że Cię poznałam. Trzeba by się kiedyś spotkać . Wiesz, ja mam rodzinę w Chrzanowie i czasem tam bywam. To może wtedy jakoś się zgadamy?
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania WMJ

I jeszcze ci powiem, że ja w ciągu 1 roku tak nauczyłam się angielskiego, że bez problemu mogłam się porozumiewać w mowie i w piśmie. A dziś dzieci tyle lat się uczą i ciągle go nie umieją- to była dopiero motywacja!!! A teraz wszystko odżyło we mnie, Jego odejście sprawiło,że ciągle się wzruszam i popłakuję :beksa: :smutek: No , ale trzeba żyć dalej .
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania WMJ

I jeszcze ci powiem, że ja w ciągu 1 roku tak nauczyłam się angielskiego, że bez problemu mogłam się porozumiewać w mowie i w piśmie. A dziś dzieci tyle lat się uczą i ciągle go nie umieją- to była dopiero motywacja!!! A teraz wszystko odżyło we mnie, Jego odejście sprawiło,że ciągle się wzruszam i popłakuję :beksa: :smutek: No , ale trzeba żyć dalej .
Obrazek
ODPOWIEDZ