Cześć Wszystkim :)
- anulka_001
Cześć Wszystkim :)
Przybyłam tu na forum bo lubie Michaela Jacksona , Michaela i Michaela muzyke.Juz od bardzo dawna slucham MJ ale jak moja siora dostala hopla na Michaelu punkcie to mnie zaraziła! Nie bedzie mnie czesto na tym sympatycznym forum dlatego bo komputera nie mam w domu,jestem na kompie mojej siory Sylwi (SylwuniA).. Mam 22 lat i mieszkam w Warszawie. Wiem ze ludzie są tu bardzo fajni bo siostra mówiła.Wiec bardzo miło was WITAM. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie z otwartymi rękoma

Michael Jackson na zawsze w moim sercu...
- lunatyczka
Witaj anulka_001
Miło widzieć, że fanowanie Michael'owi rozprzestrzenia się niczym choroba zakaźa (bez negatywnych skutków ubocznych oczywiście)
Czuj się jak w domu!
Miło widzieć, że fanowanie Michael'owi rozprzestrzenia się niczym choroba zakaźa (bez negatywnych skutków ubocznych oczywiście)
Czuj się jak w domu!

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jestem troche w tyle ale też Cię witam! masz dar przekonywania. ja przekonałam moją ciocie [tak na marginesie] może późno się ocknęłam ale lepiej późno niż wcale co nie?SylwuniA pisze:Dziekuje tym ktorzy miło przywitali moją siore...![]()
Nie zawiedzie sie i wogóle ... tak jej nagadałam że na na innych i na tym forum są baaaardzo zajefajni i sympatyczni ludzie wiec nie chciałam zeby sie rozczarowała bo przeciez tak jest nie??BUZIACZKI dla wszystkich faaanów Michealka

MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
No pewnie @Pusia@ to pozdrówka dla Ciebie@Pusia@ pisze:Jestem troche w tyle ale też Cię witam! masz dar przekonywania. ja przekonałam moją ciocie [tak na marginesie] może późno się ocknęłam ale lepiej późno niż wcale co nie?SylwuniA pisze:Dziekuje tym ktorzy miło przywitali moją siore...![]()
Nie zawiedzie sie i wogóle ... tak jej nagadałam że na na innych i na tym forum są baaaardzo zajefajni i sympatyczni ludzie wiec nie chciałam zeby sie rozczarowała bo przeciez tak jest nie??BUZIACZKI dla wszystkich faaanów Michealka